17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Bugün Çanakkale'de hangi etkinlikler var?

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 29.08.2024 - 13:45, Güncelleme: 29.08.2024 - 13:45
 

Bugün Çanakkale'de hangi etkinlikler var?

29 Ağustos tarihinde Çanakkale’de hangi etkinlikler gerçekleşecek?
Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz etkinlikler, her yaştan vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kültür, sanat ve spor alanında birçok etkinlik sunan belediye, Çanakkalelilere keyifli bir gün yaşatmayı hedefliyor. İşte 29 Ağustos tarihinde Çanakkale’de gerçekleşecek etkinlikler: Yoga Etkinliği: Her Cuma düzenlenen yoga etkinliği, saat 19:00'da Barış Kafe'de katılımcılarını bekliyor. Zumba Etkinliği: Her Cumartesi gerçekleşen zumba etkinliği, saat 19:00'da Özgürlük Parkı'nda yapılacak. "Yaşam - Balık - Bereket" Sergisi: Seramik Müzesi’nde yer alan bu sergi, gün boyunca ziyaret edilebilir.  
29 Ağustos tarihinde Çanakkale’de hangi etkinlikler gerçekleşecek?

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz etkinlikler, her yaştan vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kültür, sanat ve spor alanında birçok etkinlik sunan belediye, Çanakkalelilere keyifli bir gün yaşatmayı hedefliyor. İşte 29 Ağustos tarihinde Çanakkale’de gerçekleşecek etkinlikler:

  • Yoga Etkinliği: Her Cuma düzenlenen yoga etkinliği, saat 19:00'da Barış Kafe'de katılımcılarını bekliyor.
  • Zumba Etkinliği: Her Cumartesi gerçekleşen zumba etkinliği, saat 19:00'da Özgürlük Parkı'nda yapılacak.
  • "Yaşam - Balık - Bereket" Sergisi: Seramik Müzesi’nde yer alan bu sergi, gün boyunca ziyaret edilebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.