DARDANEL
Ton Reklam Genel

Bigalı Başkan’dan “Dikkat Çeken” su kesintisi açıklaması!

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 28.09.2024 - 10:33, Güncelleme: 28.09.2024 - 14:04
 

Bigalı Başkan’dan “Dikkat Çeken” su kesintisi açıklaması!

Çanakkale’nin Biga ilçesi dün yaşanan su kesintisinin ardından bu sabaha da susuz uyandı.
Cuma günü öğlen 14.00’te yeni isale hattının bağlantı çalışmaları nedeniyle gece yarısına kadar ev ve işyerlerine su verilmeyince tepki sesleri yükselmişti. Yaşanan uzun su kesintisinin ardından; sabahın erken saatlerinde farklı bir bölgede ana hattı patlayınca sular bir kez daha kesildi. Çalışmaların olduğu bölgeye gelerek; sosyal medyadan açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Şen;  “Durum can sıkıcı ancak anlayış bekliyoruz” dedi.   SU KESİNTİSİNİN MUHATABI KİM ? Sert tepkileri de gündemine aldı CHP’li Şen.   Tepkileri anlayışla karşılıyoruz ancak bunların muhatabı ne kurumumuz ne de burada 18 saattir işçiler dedi” Başkan Şen’in açıklamasının ardından uzun süreli su kesintilerinde vatandaş kimi muhatap alacak sorusu akıllara geldi   HABER: DİLEK AKŞEN
Çanakkale’nin Biga ilçesi dün yaşanan su kesintisinin ardından bu sabaha da susuz uyandı.

Cuma günü öğlen 14.00’te yeni isale hattının bağlantı çalışmaları nedeniyle gece yarısına kadar ev ve işyerlerine su verilmeyince tepki sesleri yükselmişti.

Yaşanan uzun su kesintisinin ardından; sabahın erken saatlerinde farklı bir bölgede ana hattı patlayınca sular bir kez daha kesildi.

Çalışmaların olduğu bölgeye gelerek; sosyal medyadan açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Şen;  “Durum can sıkıcı ancak anlayış bekliyoruz” dedi.  

SU KESİNTİSİNİN MUHATABI KİM ?

Sert tepkileri de gündemine aldı CHP’li Şen.

  Tepkileri anlayışla karşılıyoruz ancak bunların muhatabı ne kurumumuz ne de burada 18 saattir işçiler dedi”

Başkan Şen’in açıklamasının ardından uzun süreli su kesintilerinde vatandaş kimi muhatap alacak sorusu akıllara geldi

 

HABER: DİLEK AKŞEN

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.