17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Biga’da “İlk İş Görüşmem İlk İşim” Projesi ilgi gördü

Eğitim (Haber Bülteni) - | 14.06.2024 - 16:24, Güncelleme: 14.06.2024 - 16:24
 

Biga’da “İlk İş Görüşmem İlk İşim” Projesi ilgi gördü

İŞKUR Çanakkale ve Çanakkale Ortaöğretim kurumları işbiriliğince liseli öğrencilere iş hayatına ilk adımda farkındalık yaratmak adına “İlk İş Görüşmem İlk İşim” projesi düzenlendi
  30.05.2024 tarihinde Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı. Erkan ÖZKAN ve Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim MUTUR' un katılımıyla imzalanan İlk İş Görüşmem İlk İşim Projesi ile Hamdibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İçdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf yaklaşık 250 öğrenci ile Biga' da faaliyet gösteren aşağıdaki isimleri belirtilen 14 firma ile birebir görüşme imkanı bulmuşlardır. Öğrenciler Proje boyunca;  Arçelik Bayisinden Osman ÖZLÜK, Doğtaş firmasından Ayşenur BEÇEL ve Türkan Aydın KÖPRÜLÜ, İçdaş firmasından Tayfun ÖZDEMİR, Atahan Madeni Eşya firmasından Elif ÖNER, Demma Demir Çelik firmasından Niyazi GÖRMÜŞ, Aymaksan Firması’ndan Bilge KUŞ, Bigam Koltuk Firmasından Okan ERGÜVEN ve Müjgan ERGÜVEN, Güleryüz Danışmanlık Firmasından Erdanay OTURAN, Destan Çiftliği firmasından Ahmet GÖKMEN, Köşdere-Kırkgeçit Firmasından Nurfiliz CONKER ve Fatma AKICI, Cenal Elektrikten Oğuzhan KARAGÖZ, Lagomood Mobilyadan Selma YILMAZ, Akkol Firmasından Mehmet ÇAYHAN ve Gönenli Süt Firmasından Eray ÖZBEYLİ ve Yüksel ERDEM ile görüşerek iş hayatına atılma konusunda önemli bir adım attılar.       Ayrıca projeye katılan öğrencilerin tamamına Kurumumuzda İş ve Meslek Danışmanlarımız tarafından Kuruma kayıtları yapılarak İş Arama Teknikleri, Özgeçmiş Hazırlama, İşsizlik Sigortası ve Kurum Hizmetleri konularında sunumlar yapıldı.
İŞKUR Çanakkale ve Çanakkale Ortaöğretim kurumları işbiriliğince liseli öğrencilere iş hayatına ilk adımda farkındalık yaratmak adına “İlk İş Görüşmem İlk İşim” projesi düzenlendi

  30.05.2024 tarihinde Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı. Erkan ÖZKAN ve Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim MUTUR' un katılımıyla imzalanan İlk İş Görüşmem İlk İşim Projesi ile Hamdibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İçdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf yaklaşık 250 öğrenci ile Biga' da faaliyet gösteren aşağıdaki isimleri belirtilen 14 firma ile birebir görüşme imkanı bulmuşlardır. Öğrenciler Proje boyunca; 

Arçelik Bayisinden Osman ÖZLÜK, Doğtaş firmasından Ayşenur BEÇEL ve Türkan Aydın KÖPRÜLÜ, İçdaş firmasından Tayfun ÖZDEMİR, Atahan Madeni Eşya firmasından Elif ÖNER, Demma Demir Çelik firmasından Niyazi GÖRMÜŞ, Aymaksan Firması’ndan Bilge KUŞ, Bigam Koltuk Firmasından Okan ERGÜVEN ve Müjgan ERGÜVEN, Güleryüz Danışmanlık Firmasından Erdanay OTURAN, Destan Çiftliği firmasından Ahmet GÖKMEN, Köşdere-Kırkgeçit Firmasından Nurfiliz CONKER ve Fatma AKICI, Cenal Elektrikten Oğuzhan KARAGÖZ, Lagomood Mobilyadan Selma YILMAZ, Akkol Firmasından Mehmet ÇAYHAN ve Gönenli Süt Firmasından Eray ÖZBEYLİ ve Yüksel ERDEM ile görüşerek iş hayatına atılma konusunda önemli bir adım attılar.

      Ayrıca projeye katılan öğrencilerin tamamına Kurumumuzda İş ve Meslek Danışmanlarımız tarafından Kuruma kayıtları yapılarak İş Arama Teknikleri, Özgeçmiş Hazırlama, İşsizlik Sigortası ve Kurum Hizmetleri konularında sunumlar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.