17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Başkan Ertuğrul'dan Köy ziyaretleri

Yaşam (Haber Bülteni) - | 26.07.2024 - 10:18, Güncelleme: 26.07.2024 - 10:18
 

Başkan Ertuğrul'dan Köy ziyaretleri

Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul köy ziyaretlerine devam ediyor. Ertuğrul, Erenköy, Yenimahalle ve Çınarlı köylerini ziyaret etti.
CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği köy ziyaretlerine Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri Güneş Pehlivan ve Can Algönül ile belediye meclis üyeleri katıldı.   Köylerde vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Ertuğrul, köylerin talepleri hakkında görüşmeler yaptı. Ziyaretler sonrası Başkan Ertuğrul misafirperverlikleri için köy muhtarlarına ve vatandaşlara teşekkürlerini sundu.
Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul köy ziyaretlerine devam ediyor. Ertuğrul, Erenköy, Yenimahalle ve Çınarlı köylerini ziyaret etti.

CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği köy ziyaretlerine Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri Güneş Pehlivan ve Can Algönül ile belediye meclis üyeleri katıldı.

 

Köylerde vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Ertuğrul, köylerin talepleri hakkında görüşmeler yaptı. Ziyaretler sonrası Başkan Ertuğrul misafirperverlikleri için köy muhtarlarına ve vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.