17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Bamyanın fiyatı dudak uçuklattı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 26.07.2024 - 14:18, Güncelleme: 26.07.2024 - 16:33
 

Bamyanın fiyatı dudak uçuklattı

Mevsim itibarıyla Çanakkale ve civarında üretilen yaz sebze ve meyveleri tezgahlarda yerini aldı. Yerli ürünlerin çıkmasıyla fiyatı düşmesi beklenen bamya, barbunya ve börülce fiyatları dudak uçuklatıyor.
Temmuz ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde Cuma pazarında sebze ve meyveler bollaştı; ancak yerli ürünlerin çıkması ile ucuzlaması beklenen yaz sebze ve meyvelerinin fiyatları vatandaşı hayal kırıklığına uğrattı. Cuma pazarına bu hafta bamya damga vurdu. Yazın zeytinyağlı veya sıcak yemeği tercih edilen bamya fiyatıyla dudak uçuklattı.  Sağlıklı beslenmek de hayal oldu Bamyanın yanısıra, barbunya ve börülcenin fiyatı da cep yaktı. Yerli ürünlerin çıkmasına rağmen bamya, börülce ve barbunyanın fiyatının çok yüksek olduğunu belirten geçim derdindeki vatandaşlar, pahalılık karşısında ne yapacağını bilemez duruma geldi. Bu hafta Cuma Pazarında yaz sofraların vazgeçilmez sebze ve meyvelerin kilo fiyatları şöyle oldu: Barbunya’nın kilosu 100 lira, Börülce 100, Bamya 150, taze fasulye 50, biber 80, şeftali 50, erik 50, Bayramıç beyazı 50, üzümün ise kilosu 70 TL’den satışa sunuldu.
Mevsim itibarıyla Çanakkale ve civarında üretilen yaz sebze ve meyveleri tezgahlarda yerini aldı. Yerli ürünlerin çıkmasıyla fiyatı düşmesi beklenen bamya, barbunya ve börülce fiyatları dudak uçuklatıyor.

Temmuz ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde Cuma pazarında sebze ve meyveler bollaştı; ancak yerli ürünlerin çıkması ile ucuzlaması beklenen yaz sebze ve meyvelerinin fiyatları vatandaşı hayal kırıklığına uğrattı.

Cuma pazarına bu hafta bamya damga vurdu. Yazın zeytinyağlı veya sıcak yemeği tercih edilen bamya fiyatıyla dudak uçuklattı.

 Sağlıklı beslenmek de hayal oldu

Bamyanın yanısıra, barbunya ve börülcenin fiyatı da cep yaktı.

Yerli ürünlerin çıkmasına rağmen bamya, börülce ve barbunyanın fiyatının çok yüksek olduğunu belirten geçim derdindeki vatandaşlar, pahalılık karşısında ne yapacağını bilemez duruma geldi.

Bu hafta Cuma Pazarında yaz sofraların vazgeçilmez sebze ve meyvelerin kilo fiyatları şöyle oldu:

Barbunya’nın kilosu 100 lira, Börülce 100, Bamya 150, taze fasulye 50, biber 80, şeftali 50, erik 50, Bayramıç beyazı 50, üzümün ise kilosu 70 TL’den satışa sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.