17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Ardahan Dikme Çanakkale Baro Başkanlığına adaylığını açıkladı

Spor (Haber Bülteni) - | 11.07.2024 - 13:23, Güncelleme: 11.07.2024 - 17:09
 

Ardahan Dikme Çanakkale Baro Başkanlığına adaylığını açıkladı

Çanakkale Barosu’nun 37. Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylığını açıklayan Ardahan Dikme, Ton Tv’ye açıklamalarda bulundu. Dikme konuşmasında, “Önce avukat, önce avukat hakları” ifadelerini kullandı.
Çanakkale Barosu seçime hazırlanıyor. 5-6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 37. Olağan Genel Kurulu’nda ilk başkan adaylığını duyuran avukat Ardahan Dikme, Ton Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. Başkan adayı Dikme konuşmasında, “Önce avukat, önce avukat hakları” ifadelerini kullandı. “Önce avukat, önce avukat hakları” Çanakkale Baro Başkanlığa aday olmaya karar verdim. 5-6 Ekim 2024 tarihinde Çanakkale Barosu'nun 37. Olağan Genel Kurulu yapılacak. Baro başkan adayı olmamla ilgili meslektaşlardan yoğun talep gelmesi üzerine ben de bu konuda sorumluluk almaya karar verdim. Meslek sorunlarının daha etkin bir şekilde çözülmesi için, meslektaşlarımıza, omuz omuza meslek mücadelesi vermek için, Çanakkale borusunun çizgisine bugüne kadar gelmiş olduğu çizgiyi daha ileriye götürebilmek için bu konuda sorumluluk almaya karar verdim. Önce avukat, önce avukat hakları diyerek yola çıkıyoruz demiştim. Bizim çıkış felsefemiz bu. Önce avukat diyoruz. Meslektaşlarımızın her zaman yanında olmak, onlarla omuz omuza mücadele etmek, onların iyi günde kötü günde yanında olmak, bir sorunları olduğu zaman ve mahkeme bir dava ya da işte meslek nedeniyle uğradıkları haksız bir saldırı vesaire bir şey olduğu zaman onların yanında aktif olarak bulunmak ve onlara destek olmak istiyoruz. Güçlü bir baro, güçlü bir avukat olsun istiyoruz. Haber ve kamera: Batuhan YILDIRIM
Çanakkale Barosu’nun 37. Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylığını açıklayan Ardahan Dikme, Ton Tv’ye açıklamalarda bulundu. Dikme konuşmasında, “Önce avukat, önce avukat hakları” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Barosu seçime hazırlanıyor.

5-6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 37. Olağan Genel Kurulu’nda ilk başkan adaylığını duyuran avukat Ardahan Dikme, Ton Tv’ye özel açıklamalarda bulundu.

Başkan adayı Dikme konuşmasında, “Önce avukat, önce avukat hakları” ifadelerini kullandı.

“Önce avukat, önce avukat hakları”

Çanakkale Baro Başkanlığa aday olmaya karar verdim. 5-6 Ekim 2024 tarihinde Çanakkale Barosu'nun 37. Olağan Genel Kurulu yapılacak. Baro başkan adayı olmamla ilgili meslektaşlardan yoğun talep gelmesi üzerine ben de bu konuda sorumluluk almaya karar verdim.

Meslek sorunlarının daha etkin bir şekilde çözülmesi için, meslektaşlarımıza, omuz omuza meslek mücadelesi vermek için, Çanakkale borusunun çizgisine bugüne kadar gelmiş olduğu çizgiyi daha ileriye götürebilmek için bu konuda sorumluluk almaya karar verdim.

Önce avukat, önce avukat hakları diyerek yola çıkıyoruz demiştim. Bizim çıkış felsefemiz bu. Önce avukat diyoruz. Meslektaşlarımızın her zaman yanında olmak, onlarla omuz omuza mücadele etmek, onların iyi günde kötü günde yanında olmak, bir sorunları olduğu zaman ve mahkeme bir dava ya da işte meslek nedeniyle uğradıkları haksız bir saldırı vesaire bir şey olduğu zaman onların yanında aktif olarak bulunmak ve onlara destek olmak istiyoruz. Güçlü bir baro, güçlü bir avukat olsun istiyoruz.

Haber ve kamera: Batuhan YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.