17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Acun Ilıcalı: Hull City’yi Premier Lig’e taşıyacağız

Spor (AA) - | 17.07.2024 - 16:19, Güncelleme: 17.07.2024 - 16:19
 

Acun Ilıcalı: Hull City’yi Premier Lig’e taşıyacağız

Yeni sezon hazırlıklarını "Summer Tour 2024" kapsamında İstanbul'da sürdüren İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni sezonda hedeflerinin Premier Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.
Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, başkan vekili Tan Kesler, Hull City Teknik Direktörü Tim Walter ve futbolcu Abdülkadir Ömür katıldı. Acun Ilıcalı, Hull City'nin sezona Türkiye'de hazırlandığını ve bu durumun takıma pozitif etki ettiğini belirtti. Ilıcalı, "Hull City'yi aldığımızda Avrupa'da güçlü bir kulüp kurmayı hayal ediyorduk. İlk sene ortalamanın altında bitiren takımımız, ikinci sene 3 puanla play-off'u kaçırdı. Şimdi amacımız Hull City’yi play-off'lara taşımak. Taraftar ortalamamız 8 binden 25 binlere çıktı." dedi. Yeni Teknik Direktör Tim Walter'a güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Ilıcalı, "Walter, ilk tercihimizdi ve onunla büyük başarılar yakalamayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. Ilıcalı, Fenerbahçe ile oynayacakları hazırlık maçından da bahsederek, "Fenerbahçe'nin güçlü bir rakibe, Hull City'nin de kendisini test etmeye ihtiyacı var." dedi. Teknik direktör Tim Walter ise Hull City'de olmaktan mutlu olduğunu ve başarı için heyecanlı olduğunu dile getirdi. Walter, "Ben başarı bağımlısı biriyim. Kazanmayı severim, kaybetmekten nefret ederim." dedi. Abdülkadir Ömür de Hull City'deki adaptasyon sürecinin kısa sürdüğünü belirterek, "Premier Lig'de oynamak her futbolcunun hayalidir. Bu hedef için buradayım." diye konuştu. Basın toplantısının ardından Safiport ile Hull City arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.
Yeni sezon hazırlıklarını "Summer Tour 2024" kapsamında İstanbul'da sürdüren İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni sezonda hedeflerinin Premier Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, başkan vekili Tan Kesler, Hull City Teknik Direktörü Tim Walter ve futbolcu Abdülkadir Ömür katıldı.

Acun Ilıcalı, Hull City'nin sezona Türkiye'de hazırlandığını ve bu durumun takıma pozitif etki ettiğini belirtti. Ilıcalı, "Hull City'yi aldığımızda Avrupa'da güçlü bir kulüp kurmayı hayal ediyorduk. İlk sene ortalamanın altında bitiren takımımız, ikinci sene 3 puanla play-off'u kaçırdı. Şimdi amacımız Hull City’yi play-off'lara taşımak. Taraftar ortalamamız 8 binden 25 binlere çıktı." dedi.

Yeni Teknik Direktör Tim Walter'a güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Ilıcalı, "Walter, ilk tercihimizdi ve onunla büyük başarılar yakalamayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, Fenerbahçe ile oynayacakları hazırlık maçından da bahsederek, "Fenerbahçe'nin güçlü bir rakibe, Hull City'nin de kendisini test etmeye ihtiyacı var." dedi.

Teknik direktör Tim Walter ise Hull City'de olmaktan mutlu olduğunu ve başarı için heyecanlı olduğunu dile getirdi. Walter, "Ben başarı bağımlısı biriyim. Kazanmayı severim, kaybetmekten nefret ederim." dedi.

Abdülkadir Ömür de Hull City'deki adaptasyon sürecinin kısa sürdüğünü belirterek, "Premier Lig'de oynamak her futbolcunun hayalidir. Bu hedef için buradayım." diye konuştu.

Basın toplantısının ardından Safiport ile Hull City arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.