17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

21. Akbank Kısa Film Festivali'ne başvurular başladı

Kültür/Sanat (AA) - | 24.07.2024 - 13:58, Güncelleme: 24.07.2024 - 14:00
 

21. Akbank Kısa Film Festivali'ne başvurular başladı

21. Akbank Kısa Film Festivali, 17-27 Mart 2025'te meraklılarıyla buluşacak.
Akbank Sanat'tan yapılan açıklamaya göre, festivale başvuran eserler arasından jürinin değerlendirmesi sonucu Ulusal Yarışma bölümünde "En İyi Kısa Film" 125 bin lira, Uluslararası Yarışma'da "En İyi Uluslararası Film" 3 bin dolar, Genç Bakışlar'da "En İyi Film" 40 bin lira ve "Forum: Senaryo Yarışması"nda "En İyi Senaryo" 70 bin lirayla ödüllendirilecek. Festivalde "Festival Kısaları", "Dünyadan Kısalar", "Kısadan Uzuna", "Deneyimler", "Belgesel Sinema", "Perspektif", "Özel Gösterim", "Forum" ve "Genç Bakışlar" bölümlerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışından katılımlı atölye çalışmaları ile söyleşiler düzenlenecek. Ayrıntılı bilgiye "akbankkisafilmfestivali.com" ve "akbanksanat.com" adreslerinden erişilebilen festival kapsamındaki yarışmaya, 27 Aralık'a kadar başvurulabilecek.
21. Akbank Kısa Film Festivali, 17-27 Mart 2025'te meraklılarıyla buluşacak.

Akbank Sanat'tan yapılan açıklamaya göre, festivale başvuran eserler arasından jürinin değerlendirmesi sonucu Ulusal Yarışma bölümünde "En İyi Kısa Film" 125 bin lira, Uluslararası Yarışma'da "En İyi Uluslararası Film" 3 bin dolar, Genç Bakışlar'da "En İyi Film" 40 bin lira ve "Forum: Senaryo Yarışması"nda "En İyi Senaryo" 70 bin lirayla ödüllendirilecek.

Festivalde "Festival Kısaları", "Dünyadan Kısalar", "Kısadan Uzuna", "Deneyimler", "Belgesel Sinema", "Perspektif", "Özel Gösterim", "Forum" ve "Genç Bakışlar" bölümlerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışından katılımlı atölye çalışmaları ile söyleşiler düzenlenecek.

Ayrıntılı bilgiye "akbankkisafilmfestivali.com" ve "akbanksanat.com" adreslerinden erişilebilen festival kapsamındaki yarışmaya, 27 Aralık'a kadar başvurulabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.