DARDANEL
Ton Reklam Genel

17 Çanakkale Spor, hazırlık maçından beraberlikle döndü

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 21.10.2024 - 11:49, Güncelleme: 21.10.2024 - 11:49
 

17 Çanakkale Spor, hazırlık maçından beraberlikle döndü

Çanakkale Kadın Hentbol Takımı 17 Çanakkale Spor, Edirne Kültür Sanat Doğa Spor Kulübü ile oynadığı hazırlık maçında, sahadan beraberlikle ayrıldı.
Çanakkale Kadın Hentbol Takımı 17 Çanakkale Spor, 2024-2025 sezonunun açılış maçında sergilediği performansla dikkat çekti. 17 Çanakkale Spor, Edirne’de oynanan hazırlık maçında Edirne Kültür Sanat Doğa Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 16-14 önde kapatan Çanakkale ekibi, maçın sonunda 29-29’luk skorla sahadan beraberlikle ayrıldı. Müsabaka sonrasında kısa bir değerlendirme yapan 17 Çanakkale Spor Başkanı İnanç Çubuklu;  " Çanakkale ' nin ruhunu ve tarihini taşıyan kulübün parçası olmak bize büyük bir sorumluluk katıyor. Sezonun ilk hazırlık maçında sergilenen performans bizleri mutlu etti. Şehrimizin tek Hentbol takımı olan 17 Çanakkale Spor ' un bir parçası olmanız için davet ediyorum.  Hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum’’ ifadeleriyle memnuniyetini dile getirdi.   KAYNAK: HABER MERKEZİ
Çanakkale Kadın Hentbol Takımı 17 Çanakkale Spor, Edirne Kültür Sanat Doğa Spor Kulübü ile oynadığı hazırlık maçında, sahadan beraberlikle ayrıldı.

Çanakkale Kadın Hentbol Takımı 17 Çanakkale Spor, 2024-2025 sezonunun açılış maçında sergilediği performansla dikkat çekti.

17 Çanakkale Spor, Edirne’de oynanan hazırlık maçında Edirne Kültür Sanat Doğa Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 16-14 önde kapatan Çanakkale ekibi, maçın sonunda 29-29’luk skorla sahadan beraberlikle ayrıldı.

Müsabaka sonrasında kısa bir değerlendirme yapan 17 Çanakkale Spor Başkanı İnanç Çubuklu;  " Çanakkale ' nin ruhunu ve tarihini taşıyan kulübün parçası olmak bize büyük bir sorumluluk katıyor. Sezonun ilk hazırlık maçında sergilenen performans bizleri mutlu etti. Şehrimizin tek Hentbol takımı olan 17 Çanakkale Spor ' un bir parçası olmanız için davet ediyorum.  Hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum’’ ifadeleriyle memnuniyetini dile getirdi.

 

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.