17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Başkan Muharrem Erkek’ten Gaziler Günü mesajı

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 19.09.2024 - 13:39, Güncelleme: 19.09.2024 - 13:43
 

Başkan Muharrem Erkek’ten Gaziler Günü mesajı

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Erkek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değişmez önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ülkemiz için mücadele etmiş tüm gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.” Başkan Erkek, kahraman gazilerin fedakârlıkları ve vatan sevgisi ile milletimizin bağımsızlığına ve güvenliğine katkıda bulunduklarını vurgularken, Gaziler Günü'nü kutlayarak tüm gazilere saygılarını sundu.   KAYNAK: HABER MERKEZİ
Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erkek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değişmez önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ülkemiz için mücadele etmiş tüm gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”

Başkan Erkek, kahraman gazilerin fedakârlıkları ve vatan sevgisi ile milletimizin bağımsızlığına ve güvenliğine katkıda bulunduklarını vurgularken, Gaziler Günü'nü kutlayarak tüm gazilere saygılarını sundu.

 

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.