DARDANEL

Gedik davasından karar çıkmadı

Gündem (Haber Merkezi) - | 24.04.2024 - 16:20, Güncelleme: 24.04.2024 - 17:03
 

Gedik davasından karar çıkmadı

Bozcaada’da eski eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Elif Gedik davasının üçüncü duruşması görüldü. Yeni duruşma tarihi 14 Mayıs olarak belirlendi.
Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, 2 Eylül 2023 tarihinde, H. K. bıçakla saldırdığı eski eşi Elif Gedik'i yaralamıştı. H. K. hakkında 'öldürmeye teşebbüs', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından Çanakkale 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı. Davanın 3’üncü duruşması bugün görüldü. Duruşmada Savcı, sanığın kasten adam öldürme suçundan ceza almasını istedi. Duruşmada karar çıkmazken, yeni duruşma tarihi ise 14 Mayıs olarak belirlendi.  Duruşma sonrası konuşan Elif Gedik, “Benim 16 yıldır verdiğim hukuk mücadelesi var. Sanığın benden ve diğer başkalarından birçok dosyası var. Defalarca uzaklaştırma kararı aldırdım. Sanık kendi oğluna bile şiddet uygulamıştır. Bu adam eğer çıkarsa beni ve çocuklarımı öldürecek ben bundan çok eminim. Onun için adalete güvenmek istiyorum” diye konuştu. Gedik’in avukatı Enzer Özer yaptığı açıklamada, kasten adam öldürmeye teşebbüsten sanığın ceza almasını istediklerini belirterek, “Savcılık adam öldürmeye teşebbüs suçundan sanığın cezalandırılmasını istedi. Karşı tarafın tekliflerini reddetti. Biz mütalaaya katıldığımızı, kasten adam öldürmeye teşebbüsten sanığın ceza almasını istedik. Karşın tarafın vekili süre talep etti. Bundan sonraki celsede kararın çıkmasını bekliyoruz. Bizler sanığın ceza alacağı kanaatindeyiz. Bundan sonraki duruşmamız 14 Mayıs saat 11. 05’te olacaktır” ifadelerini kullandı.
Bozcaada’da eski eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Elif Gedik davasının üçüncü duruşması görüldü. Yeni duruşma tarihi 14 Mayıs olarak belirlendi.

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, 2 Eylül 2023 tarihinde, H. K. bıçakla saldırdığı eski eşi Elif Gedik'i yaralamıştı. H. K. hakkında 'öldürmeye teşebbüs', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından Çanakkale 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı.

Davanın 3’üncü duruşması bugün görüldü. Duruşmada Savcı, sanığın kasten adam öldürme suçundan ceza almasını istedi.

Duruşmada karar çıkmazken, yeni duruşma tarihi ise 14 Mayıs olarak belirlendi.

 Duruşma sonrası konuşan Elif Gedik, “Benim 16 yıldır verdiğim hukuk mücadelesi var. Sanığın benden ve diğer başkalarından birçok dosyası var. Defalarca uzaklaştırma kararı aldırdım. Sanık kendi oğluna bile şiddet uygulamıştır. Bu adam eğer çıkarsa beni ve çocuklarımı öldürecek ben bundan çok eminim. Onun için adalete güvenmek istiyorum” diye konuştu.

Gedik’in avukatı Enzer Özer yaptığı açıklamada, kasten adam öldürmeye teşebbüsten sanığın ceza almasını istediklerini belirterek, “Savcılık adam öldürmeye teşebbüs suçundan sanığın cezalandırılmasını istedi. Karşı tarafın tekliflerini reddetti. Biz mütalaaya katıldığımızı, kasten adam öldürmeye teşebbüsten sanığın ceza almasını istedik. Karşın tarafın vekili süre talep etti. Bundan sonraki celsede kararın çıkmasını bekliyoruz. Bizler sanığın ceza alacağı kanaatindeyiz. Bundan sonraki duruşmamız 14 Mayıs saat 11. 05’te olacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.