DARDANEL

CHP’den alternatif 23 Nisan töreni

Gündem (Haber Merkezi) - | 23.04.2024 - 13:37, Güncelleme: 23.04.2024 - 16:38
 

CHP’den alternatif 23 Nisan töreni

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve egemenliğin halka geçtiği bu önemli günün 104. yıldönümünde CHP alternatif bir tören gerçekleştirerek Atatürk Anıtına çelenk sundu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale'de de çeşitli etkinliklerle, coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği tören sonrası Cumhuriyet Halk Partisi alternatif tören gerçekleştirerek Atatürk anıtına çelenk sundu. Törene Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Tören; CHP İl Başkanı Levent Gürbüz’ün günün anlam ve önemine dair konuşması ile başladı. CHP İl Başkanı Levent Gürbüz’’ Bugün, 23 Nisan’nın 104. yıldönümünde Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinden halkın büyük desteği ile Türkiye’nin birinci partisi olarak çıkan partimiz, üstlendiği sorumlulukların görevini yerel yönetimde her kentte kararlılıkla yerine getirecektir’’ dedi. Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Muharrem Erkek; CHP İl Başkanı Levent Gürbüz ve Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ile birlikte Atatürk Anıtına parti logolu çelengi sundu. Tören diğer siyasi partilerin ve STK’ların Atatürk Anıtına çelek sunumları ile son buldu.   HABER: HÜLYA ESEN
Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve egemenliğin halka geçtiği bu önemli günün 104. yıldönümünde CHP alternatif bir tören gerçekleştirerek Atatürk Anıtına çelenk sundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale'de de çeşitli etkinliklerle, coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği tören sonrası Cumhuriyet Halk Partisi alternatif tören gerçekleştirerek Atatürk anıtına çelenk sundu.

Törene Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Tören; CHP İl Başkanı Levent Gürbüz’ün günün anlam ve önemine dair konuşması ile başladı.

CHP İl Başkanı Levent Gürbüz’’ Bugün, 23 Nisan’nın 104. yıldönümünde Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinden halkın büyük desteği ile Türkiye’nin birinci partisi olarak çıkan partimiz, üstlendiği sorumlulukların görevini yerel yönetimde her kentte kararlılıkla yerine getirecektir’’ dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Muharrem Erkek; CHP İl Başkanı Levent Gürbüz ve Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ile birlikte Atatürk Anıtına parti logolu çelengi sundu.

Tören diğer siyasi partilerin ve STK’ların Atatürk Anıtına çelek sunumları ile son buldu.

 

HABER: HÜLYA ESEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.