17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale Belediyesi sokak hayvanları İçin seferber oldu

Gündem (Haber Bülteni) - | 18.09.2024 - 16:55, Güncelleme: 18.09.2024 - 16:55
 

Çanakkale Belediyesi sokak hayvanları İçin seferber oldu

Çanakkale Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Hayvanların uyutulması yerine, onları sahiplendirme ve güvenli bir ortam sağlama amacıyla hareket eden Çanakkale Belediyesi, bu konuda büyük bir hassasiyet gösteriyor. Her hafta düzenli olarak sahiplenilmeyi bekleyen hayvanların ilanlarını paylaşarak daha fazla hayvana yuva bulmayı hedefliyor. Son olarak, Güzelyalı bölgesinden gelen bir ihbar üzerine, trafik kazası geçiren bir köpeğe belediye ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Köpek, belediyenin mevcut hayvan bakımevinde tedavi edilip iyileştirildikten sonra sahiplendirildi. Bu tür çalışmalarıyla hayvan dostları tarafından takdir toplayan Çanakkale Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor.
Çanakkale Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Hayvanların uyutulması yerine, onları sahiplendirme ve güvenli bir ortam sağlama amacıyla hareket eden Çanakkale Belediyesi, bu konuda büyük bir hassasiyet gösteriyor. Her hafta düzenli olarak sahiplenilmeyi bekleyen hayvanların ilanlarını paylaşarak daha fazla hayvana yuva bulmayı hedefliyor.

Son olarak, Güzelyalı bölgesinden gelen bir ihbar üzerine, trafik kazası geçiren bir köpeğe belediye ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Köpek, belediyenin mevcut hayvan bakımevinde tedavi edilip iyileştirildikten sonra sahiplendirildi.

Bu tür çalışmalarıyla hayvan dostları tarafından takdir toplayan Çanakkale Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.