17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

ÇABİP, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında etkinlikler düzenliyor

Gündem (Haber Bülteni) - | 18.09.2024 - 16:34, Güncelleme: 18.09.2024 - 16:34
 

ÇABİP, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında etkinlikler düzenliyor

Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP), Avrupa Hareketlilik Haftası çerçevesinde çevre bilinci ve sürdürülebilir ulaşımı teşvik etmek amacıyla bir dizi etkinlik organize ediyor.
İlk etkinlik, 21 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek olan ''Troas Kültür Rotaları Hektor Etabı Yürüyüşü'' olacak. Katılımcılar, sabah saat 08.00’de Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi önünde buluşarak yürüyüşe başlayacaklar. 8-10 kilometrelik parkur yürüyüşü, Erenköy’den başlayarak Çanakkale Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesisleri’nde sona erecek. 22 Eylül Pazar günü ise bisiklet severler için bir bisiklet turu düzenlenecek. Bisiklet gönüllüleri, akşam saat 19.00’da buluşup 19.30’da başlangıç noktasından hareket edecekler. Bu etkinlikler, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, sürdürülebilir ulaşımın ve çevre dostu hareketliliğin yaygınlaştırılmasını hedefliyor.
Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP), Avrupa Hareketlilik Haftası çerçevesinde çevre bilinci ve sürdürülebilir ulaşımı teşvik etmek amacıyla bir dizi etkinlik organize ediyor.

İlk etkinlik, 21 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek olan ''Troas Kültür Rotaları Hektor Etabı Yürüyüşü'' olacak. Katılımcılar, sabah saat 08.00’de Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi önünde buluşarak yürüyüşe başlayacaklar. 8-10 kilometrelik parkur yürüyüşü, Erenköy’den başlayarak Çanakkale Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesisleri’nde sona erecek.

22 Eylül Pazar günü ise bisiklet severler için bir bisiklet turu düzenlenecek. Bisiklet gönüllüleri, akşam saat 19.00’da buluşup 19.30’da başlangıç noktasından hareket edecekler.

Bu etkinlikler, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, sürdürülebilir ulaşımın ve çevre dostu hareketliliğin yaygınlaştırılmasını hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.