DARDANEL

23 Nisan coşkusu okullarda sürüyor

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 24.04.2024 - 15:30, Güncelleme: 24.04.2024 - 16:52
 

23 Nisan coşkusu okullarda sürüyor

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Çanakkale’de okullarda çeşitli etkinliklerle sürüyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale’de de coşku ile kutlandı. Cumhuriyetimizin ilk bayramı okullarda düzenlenen farklı etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Çanakkale 18 Mart İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamaları sabah, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törende açılış konuşması yapan 18 Mart İlkokulu Müdürü Ethem TURAN, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Etkinliğe çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı. Öğrenciler öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösterileri sundular. Gösteriler arasında şiir dinletileri, çeşitli yarışmalar ve dans gösterileri yer aldı. Öğrencilerin etkinlikleri velilerden tam puan aldı. HABER: HÜLYA ESEN  
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Çanakkale’de okullarda çeşitli etkinliklerle sürüyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale’de de coşku ile kutlandı.

Cumhuriyetimizin ilk bayramı okullarda düzenlenen farklı etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Çanakkale 18 Mart İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamaları sabah, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Törende açılış konuşması yapan 18 Mart İlkokulu Müdürü Ethem TURAN, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Etkinliğe çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

Öğrenciler öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösterileri sundular.

Gösteriler arasında şiir dinletileri, çeşitli yarışmalar ve dans gösterileri yer aldı. Öğrencilerin etkinlikleri velilerden tam puan aldı.

HABER: HÜLYA ESEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.