17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Yarın Çanakkale'de hava nasıl olacak?

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 04.09.2024 - 17:39, Güncelleme: 04.09.2024 - 17:39
 

Yarın Çanakkale'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 5 Eylül Perşembe günü Çanakkale'de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.
Sıcaklıklar en düşük 22 derece, en yüksek ise 34 derece seviyelerinde seyredecek. Nem oranı ise gün içinde yüzde 34 ile yüzde 84 arasında değişiklik gösterecek. Rüzgarın yönü ve hızı da önem taşıyor; rüzgar hızının 16 km/sa'ya kadar çıkması bekleniyor. Geçmiş verilere bakıldığında, Çanakkale'de 1991-2020 yılları arasında 5 Eylül'de en düşük sıcaklık 13 derece, en yüksek sıcaklık ise 34,2 derece olarak kaydedilmişti. Ortalama sıcaklıklar ise en düşük 17,3 derece, en yüksek 27,1 derece olarak belirlenmişti. Bu verilere dayanarak, Çanakkale'de sıcaklıkların mevsim normallerine uygun şekilde seyredeceği ve genel olarak ılık bir gün geçeceği öngörülüyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 5 Eylül Perşembe günü Çanakkale'de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

Sıcaklıklar en düşük 22 derece, en yüksek ise 34 derece seviyelerinde seyredecek. Nem oranı ise gün içinde yüzde 34 ile yüzde 84 arasında değişiklik gösterecek. Rüzgarın yönü ve hızı da önem taşıyor; rüzgar hızının 16 km/sa'ya kadar çıkması bekleniyor.

Geçmiş verilere bakıldığında, Çanakkale'de 1991-2020 yılları arasında 5 Eylül'de en düşük sıcaklık 13 derece, en yüksek sıcaklık ise 34,2 derece olarak kaydedilmişti. Ortalama sıcaklıklar ise en düşük 17,3 derece, en yüksek 27,1 derece olarak belirlenmişti.

Bu verilere dayanarak, Çanakkale'de sıcaklıkların mevsim normallerine uygun şekilde seyredeceği ve genel olarak ılık bir gün geçeceği öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.