17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Okullarda ilk zil çaldı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 09.09.2024 - 12:04, Güncelleme: 09.09.2024 - 17:59
 

Okullarda ilk zil çaldı

2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk zili bugün çaldı. Çanakkale'de Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu’nda öğrenciler, veliler ve öğretmenler İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen törende bir araya geldi.
2024-2025 eğitim-öğretim yılı, ilkokul ve anasınıfı öğrencileri için uyum haftasıyla başlamıştı. Bugün ise tüm öğrenciler için yeni dönem resmen başladı. Yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen için yaz tatili sona erdi. Çanakkale'de Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu, öğrenciler, veliler ve öğretmenleri İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında bir araya getirdi. Saygı duruşunun ardından istiklal marşı ile başlayan törende açılış konuşmasını Barbaros hayrettin paşa ilkokulu müdürü Suat Ürüt gerçekleştirdi. “Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın coşkusu mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. 2024-2025 eğitim yılının hepimiz için mutlu huzurlu ve başarılar ile geçmesini diliyorum.” Törene, Çanakkale Valisi Ömer Toraman, CHP Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, davetliler ve veliler katıldı. Törende konuşma yapan Vali Toraman, Çanakkale’nin çok kıymetli bir öğretmen kadrosuna sahip olduğunu belirterek, yeni eğitim öğretim döneminin herkes için hayırlı olmasını temenni etti. “Yeni eğitim dönemimizde bu sene idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, büyük bir gayretle hazırlandı. Okullarımız yavrularımızla kavuşmak için hazır hale getirildi. İnşallah bu eğitim öğretim döneminde de daha öncesinde olduğu gibi çocuklarımız, yeni şeyler öğrenerek, kendilerini geliştirerek, kendilerini geleceğe hazırlamak için ihtiyaç duydukları donanımlara erişebilmek için burada hep beraber gayret gösterecekler. Çanakkale olarak biz çok kıymetli bir öğretmen kadrosuna sahibiz, sevgili yavrularımızdan isteğimiz öğretmenlerini can kulağı ile dinlemeleri. Onardan kendilerini geliştirmek için istifade etmeleri. Ben yeni eğitim öğretim dönemimizin herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”  Konuşmasında velilere seslenen Vali Toraman, anne babaların öğretim sürecinde öğretmenlere destek olması gerektiğini vurguladı. “Bizim eğitim öğretim faaliyetimizin en önemli paydaşlarından biri velilerimiz. Ancak onlardan bir ricam olacak, Kıymetli velilerimiz, bizler çocuklarımızın annesi ve babası olarak rolümüzü unutmamamız gerekir. Onlara iyi anne ve baba olmak için gayret göstermemiz gerekir. Çocuklarımıza öğretmenlik yapmayalım çünkü öğretmenlik çok özel bir meslek bu mesleği en iyi şekilde icra eden çok kıymetli öğretmenlerimiz var. Bizler anne ve baba olarak elimizden geldiğince öğretmenlerimize yardımcı olalım. Onlara destek verelim.” ifadelerine yer verdi.  Eğitim hayatına ilk adımlarını atan minikler, okula başlamanın heyecanını yaşarken, en az onlar kadar heyecanlı olan veliler de bu özel günün mutluluğunu paylaştı.        
2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk zili bugün çaldı. Çanakkale'de Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu’nda öğrenciler, veliler ve öğretmenler İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen törende bir araya geldi.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı, ilk okul ve anasınıfı öğrencileri için uyum haftasıyla başlamıştı. Bugün ise tüm öğrenciler için yeni dönem resmen başladı. Yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen için yaz tatili sona erdi.

Çanakkale'de Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu, öğrenciler, veliler ve öğretmenleri İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında bir araya getirdi. Saygı duruşunun ardından istiklal marşı ile başlayan törende açılış konuşmasını Barbaros hayrettin paşa ilkokulu müdürü Suat Ürüt gerçekleştirdi.

“Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın coşkusu mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. 2024-2025 eğitim yılının hepimiz için mutlu huzurlu ve başarılar ile geçmesini diliyorum.”

Törene, Çanakkale Valisi Ömer Toraman, CHP Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, davetliler ve veliler katıldı.

Törende konuşma yapan Vali Toraman, Çanakkale’nin çok kıymetli bir öğretmen kadrosuna sahip olduğunu belirterek, yeni eğitim öğretim döneminin herkes için hayırlı olmasını temenni etti.

“Yeni eğitim dönemimizde bu sene idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, büyük bir gayretle hazırlandı. Okullarımız yavrularımızla kavuşmak için hazır hale getirildi. İnşallah bu eğitim öğretim döneminde de daha öncesinde olduğu gibi çocuklarımız, yeni şeyler öğrenerek, kendilerini geliştirerek, kendilerini geleceğe hazırlamak için ihtiyaç duydukları donanımlara erişebilmek için burada hep beraber gayret gösterecekler. Çanakkale olarak biz çok kıymetli bir öğretmen kadrosuna sahibiz, sevgili yavrularımızdan isteğimiz öğretmenlerini can kulağı ile dinlemeleri. Onardan kendilerini geliştirmek için istifade etmeleri. Ben yeni eğitim öğretim dönemimizin herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 Konuşmasında velilere seslenen Vali Toraman, anne babaların öğretim sürecinde öğretmenlere destek olması gerektiğini vurguladı.

“Bizim eğitim öğretim faaliyetimizin en önemli paydaşlarından biri velilerimiz. Ancak onlardan bir ricam olacak, Kıymetli velilerimiz, bizler çocuklarımızın annesi ve babası olarak rolümüzü unutmamamız gerekir. Onlara iyi anne ve baba olmak için gayret göstermemiz gerekir. Çocuklarımıza öğretmenlik yapmayalım çünkü öğretmenlik çok özel bir meslek bu mesleği en iyi şekilde icra eden çok kıymetli öğretmenlerimiz var. Bizler anne ve baba olarak elimizden geldiğince öğretmenlerimize yardımcı olalım. Onlara destek verelim.” ifadelerine yer verdi. 

Eğitim hayatına ilk adımlarını atan minikler, okula başlamanın heyecanını yaşarken, en az onlar kadar heyecanlı olan veliler de bu özel günün mutluluğunu paylaştı.

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.