17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Muharrem Erkek'ten Amfibi Kolordu Komutanı'na ziyaret

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 09.09.2024 - 16:12, Güncelleme: 09.09.2024 - 16:45
 

Muharrem Erkek'ten Amfibi Kolordu Komutanı'na ziyaret

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, görevine yeni atanan Amfibi Kolordu Komutanı Tümamiral Serhat Sözbir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
1 Ağustos’taki YAŞ toplantısında, terfi kararları alınmıştı. 09 Ağustos 2024 tarihinde 187 general ve amiralin ataması yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün Resmi Gazete’de yayımlanan general-amiral atamaları içinde Deniz Kuvvetlerindeki atamalar dikkat çekti. Oramiral Kadir Yıldız, daha önce koramiral rütbesi ile yaptığı Donanma Komutanlığı’nı intibak ataması ile oramiral rütbesiyle icra edecek. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yapısı içinde kolordu gibi önemli bir seviyede Amfibi Kolordu Komutanlığı kuruldu. Karargâh olarak da Çanakkale’nin Nara bölgesi seçildi. Foça ve İskenderun’daki tugay seviyesindeki amfibi birlikler, bu kolorduya bağlı olacak. İzmir Foça’daki Amfibi Görev Grup Komutanı Tuğamiral Serhat Sözbir, tümamiralliğe terfi etmişti. Sözbir, Amfibi Kolordu Komutanlığı’na atandı. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Tümamiral Serhat Sözbir'i görev yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletrek hediye takdim etti.  Muharrem Erkek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaımda; "Amfibi Kolordu Komutanı Tümamiral Serhat Sözbir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum." açıklamadında bulundu.  
Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, görevine yeni atanan Amfibi Kolordu Komutanı Tümamiral Serhat Sözbir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

1 Ağustos’taki YAŞ toplantısında, terfi kararları alınmıştı. 09 Ağustos 2024 tarihinde 187 general ve amiralin ataması yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün Resmi Gazete’de yayımlanan general-amiral atamaları içinde Deniz Kuvvetlerindeki atamalar dikkat çekti.

Oramiral Kadir Yıldız, daha önce koramiral rütbesi ile yaptığı Donanma Komutanlığı’nı intibak ataması ile oramiral rütbesiyle icra edecek.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yapısı içinde kolordu gibi önemli bir seviyede Amfibi Kolordu Komutanlığı kuruldu.

Karargâh olarak da Çanakkale’nin Nara bölgesi seçildi. Foça ve İskenderun’daki tugay seviyesindeki amfibi birlikler, bu kolorduya bağlı olacak.

İzmir Foça’daki Amfibi Görev Grup Komutanı Tuğamiral Serhat Sözbir, tümamiralliğe terfi etmişti. Sözbir, Amfibi Kolordu Komutanlığı’na atandı.

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Tümamiral Serhat Sözbir'i görev yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletrek hediye takdim etti. 

Muharrem Erkek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaımda; "Amfibi Kolordu Komutanı Tümamiral Serhat Sözbir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum." açıklamadında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.