17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kontrolden çıkan kamyon şarampole yuvarlandı: 2 ölü

Asayiş (İHA) - | 28.02.2024 - 21:04, Güncelleme: 29.02.2024 - 08:56
 

Kontrolden çıkan kamyon şarampole yuvarlandı: 2 ölü

Kontrolden çıkan kamyon şarampole yuvarlandı: 2 ölü
Balıkesir’de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon şarampole yuvarlandı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Karesi ilçesi Üçpınar Mahallesi’nde şehir merkezine doğru seyir halinde olan mıcır yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada kamyonda bulunan M.Ç. (21) ve H.A. (61) olay yerinde hayatını kaybetti. Öte yandan, kamyonun yuvarlandığı bölgede bulunan evde ise ufak çaplı hasar meydana geldi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Kontrolden çıkan kamyon şarampole yuvarlandı: 2 ölü

Balıkesir’de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon şarampole yuvarlandı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Karesi ilçesi Üçpınar Mahallesi’nde şehir merkezine doğru seyir halinde olan mıcır yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada kamyonda bulunan M.Ç. (21) ve H.A. (61) olay yerinde hayatını kaybetti.
Öte yandan, kamyonun yuvarlandığı bölgede bulunan evde ise ufak çaplı hasar meydana geldi.
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.