17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

İskeleden düşen işçi hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - | 07.02.2024 - 15:48, Güncelleme: 07.02.2024 - 15:49
 

İskeleden düşen işçi hayatını kaybetti

Malatya’da inşaat iskelesinden düşen 27 yaşındaki işçi olay yerinde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce Mahallesinde bir bina inşaatında çalışan 27 yaşındaki Sergen Karadağ, iskeleden düşerek olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma ekiplerince olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Karadağ’ın cansız bedeni otopsi için Malatya Ali Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Malatya’da inşaat iskelesinden düşen 27 yaşındaki işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce Mahallesinde bir bina inşaatında çalışan 27 yaşındaki Sergen Karadağ, iskeleden düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.
Jandarma ekiplerince olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Karadağ’ın cansız bedeni otopsi için Malatya Ali Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.