17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

GESTAŞ'tan feribot ücretlerinde yeni düzenleme

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 05.09.2024 - 19:01, Güncelleme: 05.09.2024 - 19:01
 

GESTAŞ'tan feribot ücretlerinde yeni düzenleme

Çanakkale genelinde 24 Ağustos 2024 tarihinden itibaren feribot seferlerinin tarife ücretlerine %40'lık bir zam yapılmıştı. Ancak, Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman'ın Bozcaada ve Gökçeada'ya gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası, ada halkından gelen talepler doğrultusunda bu artışın yeniden değerlendirilmesine karar verildi.
Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, 12 Ağustos 2024'te Bozcaada ve 28 Ağustos 2024'te Gökçeada ilçelerine yaptığı ziyaretlerde, adada ikamet eden vatandaşlar, kamu personelleri ve yerel yönetim temsilcileriyle bir araya gelerek, feribot ücretlerine yapılan zamla ilgili şikâyet ve önerileri dinledi. Bu görüşmelerin ardından, 05 Eylül 2024 tarihinde Vali Doç. Dr. Ömer Toraman başkanlığında toplanan GESTAŞ Yönetim Kurulu, Bozcaada, Gökçeada ve Güney Marmara Adaları'nda ikamet eden AdaKart sahibi vatandaşlar için özel bir düzenleme yapılmasına karar verdi. Buna göre, bu adalarda yaşayan AdaKart sahiplerinin feribot bilet tarife ücretlerine %40 yerine sadece %10'luk bir artış uygulanacak. Yeni tarife ücretleri ise 05 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, ada halkının taleplerine hassasiyetle yaklaşıldığı ve düzenlemenin vatandaşların mağduriyetini gidermeyi amaçladığı vurgulandı. GESTAŞ'ın yeni tarifeleriyle ilgili detaylı bilgilere ise resmi web sitesi ve ilgili kurumların duyuru kanallarından ulaşılabileceği bildirildi. Bu yeni düzenlemenin, ada halkının günlük yaşamını kolaylaştıracağı ve bölgedeki toplu taşımada olumlu bir etki yaratması bekleniyor.   KAYNAK: HABER MERKEZİ
Çanakkale genelinde 24 Ağustos 2024 tarihinden itibaren feribot seferlerinin tarife ücretlerine %40'lık bir zam yapılmıştı. Ancak, Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman'ın Bozcaada ve Gökçeada'ya gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası, ada halkından gelen talepler doğrultusunda bu artışın yeniden değerlendirilmesine karar verildi.

Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, 12 Ağustos 2024'te Bozcaada ve 28 Ağustos 2024'te Gökçeada ilçelerine yaptığı ziyaretlerde, adada ikamet eden vatandaşlar, kamu personelleri ve yerel yönetim temsilcileriyle bir araya gelerek, feribot ücretlerine yapılan zamla ilgili şikâyet ve önerileri dinledi.

Bu görüşmelerin ardından, 05 Eylül 2024 tarihinde Vali Doç. Dr. Ömer Toraman başkanlığında toplanan GESTAŞ Yönetim Kurulu, Bozcaada, Gökçeada ve Güney Marmara Adaları'nda ikamet eden AdaKart sahibi vatandaşlar için özel bir düzenleme yapılmasına karar verdi. Buna göre, bu adalarda yaşayan AdaKart sahiplerinin feribot bilet tarife ücretlerine %40 yerine sadece %10'luk bir artış uygulanacak. Yeni tarife ücretleri ise 05 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, ada halkının taleplerine hassasiyetle yaklaşıldığı ve düzenlemenin vatandaşların mağduriyetini gidermeyi amaçladığı vurgulandı. GESTAŞ'ın yeni tarifeleriyle ilgili detaylı bilgilere ise resmi web sitesi ve ilgili kurumların duyuru kanallarından ulaşılabileceği bildirildi.

Bu yeni düzenlemenin, ada halkının günlük yaşamını kolaylaştıracağı ve bölgedeki toplu taşımada olumlu bir etki yaratması bekleniyor.

 

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.