DARDANEL
Ton Reklam Genel

Gençlik kollarında Cankurtaran dönemi

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 06.10.2024 - 16:59, Güncelleme: 06.10.2024 - 16:59
 

Gençlik kollarında Cankurtaran dönemi

Çanakkale’de ilçelerin kongrelerinin tamamlanmasının ardından İl Gençlik Kolları Kongresi Çanakkale Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.
 Kongrede İl Gençlik Kolları Başkanlığı için tek aday Av. Arda Cankurtaran oldu.  240 üyenin oy kullanabildiği seçimlerde İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Arda Cankurtaran seçildi.  Cankurtaran seçimlerin ardından yaptığı açıklamasında gençlerin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Çok mutluyuz, gençliğe bir ivme kazandırmak için aday olmuştuk. Delegelerin ve ilçe başkanlarımızın takdiriyle tam kadro olarak yönetime geldik. Örgütümüze hayırlı uğurlu olsun. Gençlerin daha iyi yerlere gelmesini, örgütte daha iyi görevlere gelmesini sağlamak için buradayız. Bunu da yapacağımızı inancım tam.” dedi.
Çanakkale’de ilçelerin kongrelerinin tamamlanmasının ardından İl Gençlik Kolları Kongresi Çanakkale Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.
 Kongrede İl Gençlik Kolları Başkanlığı için tek aday Av. Arda Cankurtaran oldu. 
240 üyenin oy kullanabildiği seçimlerde İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Arda Cankurtaran seçildi. 
Cankurtaran seçimlerin ardından yaptığı açıklamasında gençlerin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Çok mutluyuz, gençliğe bir ivme kazandırmak için aday olmuştuk. Delegelerin ve ilçe başkanlarımızın takdiriyle tam kadro olarak yönetime geldik. Örgütümüze hayırlı uğurlu olsun. Gençlerin daha iyi yerlere gelmesini, örgütte daha iyi görevlere gelmesini sağlamak için buradayız. Bunu da yapacağımızı inancım tam.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.