17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Ekmeğe gizli zam mı yapılıyor?

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 09.09.2024 - 17:53, Güncelleme: 09.09.2024 - 17:53
 

Ekmeğe gizli zam mı yapılıyor?

Çanakkale'de Fırıncılar sabahtan itibaren ekmek gramajını düşürerek satmaya başladı
Vatandaşlar sabah saatlerinde fırın ve marketlerden aldıkalrı ekmekte gramaj düşüklüğü olduğunu farketti. Aynı fiyattan ( 10 TL) satılan ekmek için bir nevi gizli zam olan bu gramaj düşüklüğü için vatandaş tepki gösterdi.  Diğer iller ile birlikte görülen gramaj düşüklüğü Çanakkale ilinde en son uygulanmaya başlandı. Ekmeğin gramajı 250 gramdan 200 grama düşürüldü. 
Çanakkale'de Fırıncılar sabahtan itibaren ekmek gramajını düşürerek satmaya başladı

Vatandaşlar sabah saatlerinde fırın ve marketlerden aldıkalrı ekmekte gramaj düşüklüğü olduğunu farketti. Aynı fiyattan ( 10 TL) satılan ekmek için bir nevi gizli zam olan bu gramaj düşüklüğü için vatandaş tepki gösterdi. 

Diğer iller ile birlikte görülen gramaj düşüklüğü Çanakkale ilinde en son uygulanmaya başlandı. Ekmeğin gramajı 250 gramdan 200 grama düşürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.