17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de bu hafta sonu vizyonda neler var?

Kültür/Sanat (Haber Bülteni) - | 06.09.2024 - 17:19, Güncelleme: 06.09.2024 - 17:32
 

Çanakkale’de bu hafta sonu vizyonda neler var?

Çanakkale sinemaseverler, bu hafta sonu geniş bir film yelpazesiyle buluşacak.
​İşte vizyondaki dikkat çeken yapımlar: Beterböcek: Korku, komedi ve fantastik ögeleri bir araya getiren film, Deetz ailesinin yaşadığı trajedinin ardından Beterböcek'in olduğu eve geri dönüşünü ve Lydia'nın yanlışlıkla açılan bir portal aracılığıyla Öbür Dünya'ya giden kızını bulma çabasını anlatıyor. Cambaz: Gerilim dolu bir korku filmi olan Cambaz, FBI ajanının, seri katille kişisel bir bağı olduğunu keşfetmesiyle başlayan tüyler ürpertici mücadelesini konu alıyor. Hellboy: The Crooked Man: 1950'lerin kırsal Appalachia'sında geçen bu korku filmi, Hellboy ve çaylak bir BPRD ajanının cadıların musallat olduğu bir toplulukta karşılaştıkları korkunç Crooked Man’i araştırmalarını ve Hellboy'un geçmişiyle bağlantılı sorunları keşfetmelerini anlatıyor. Eşkıya: Eski bir arkadaşının hapse düşmesine neden olan bir adamın, onun peşine düşerek yaşadığı macerayı konu alıyor. Hayat: Genç Hicran’ın babasının zoruyla nişanlanmak zorunda kalması ve bu durumdan kaçma çabası etrafında dönen bir dram. Her Şey Çok Güzel Olacak: Bu filmde Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'un hayat verdiği iki kardeşin sorunlu abi kardeş ilişkisi beyazperdeye yansıtılıyor. Sevgilim Kaç: Çarpık bir tek gecelik ilişkinin, bir seri katilin acımasız cinayet çılgınlığına dönüşmesini konu alıyor. Alien: Romulus: Genç sömürgecilerin, terk edilmiş bir uzay istasyonunda karşılaştıkları korkunç bir yaşam formuyla yüzleşmelerini anlatıyor. Deadpool & Wolverine: Deadpool ve Wolverine’in evreni kurtarmak için güçlerini birleştirdiği ve Emma Corrin’in kötü karakteri Cassandra Nova’ya karşı verdikleri savaşı konu alıyor. Çılgın Hırsız 4: Gru ve sadık hizmetkarları Minyonlarıyla yeni maceralar yaşarken eğlenceli anlar sunuyor. Ters Yüz 2: Genç Riley’nin ergenlik döneminde kişiselleştirilmiş duygularıyla başa çıkma maceralarını anlatıyor. Bu hafta sonu, farklı türlerdeki film seçenekleriyle sinema keyfini doruklarda yaşamak isteyenler için birçok alternatif bulunuyor.
Çanakkale sinemaseverler, bu hafta sonu geniş bir film yelpazesiyle buluşacak.

​İşte vizyondaki dikkat çeken yapımlar:

  • Beterböcek: Korku, komedi ve fantastik ögeleri bir araya getiren film, Deetz ailesinin yaşadığı trajedinin ardından Beterböcek'in olduğu eve geri dönüşünü ve Lydia'nın yanlışlıkla açılan bir portal aracılığıyla Öbür Dünya'ya giden kızını bulma çabasını anlatıyor.

  • Cambaz: Gerilim dolu bir korku filmi olan Cambaz, FBI ajanının, seri katille kişisel bir bağı olduğunu keşfetmesiyle başlayan tüyler ürpertici mücadelesini konu alıyor.

  • Hellboy: The Crooked Man: 1950'lerin kırsal Appalachia'sında geçen bu korku filmi, Hellboy ve çaylak bir BPRD ajanının cadıların musallat olduğu bir toplulukta karşılaştıkları korkunç Crooked Man’i araştırmalarını ve Hellboy'un geçmişiyle bağlantılı sorunları keşfetmelerini anlatıyor.

  • Eşkıya: Eski bir arkadaşının hapse düşmesine neden olan bir adamın, onun peşine düşerek yaşadığı macerayı konu alıyor.

  • Hayat: Genç Hicran’ın babasının zoruyla nişanlanmak zorunda kalması ve bu durumdan kaçma çabası etrafında dönen bir dram.

  • Her Şey Çok Güzel Olacak: Bu filmde Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'un hayat verdiği iki kardeşin sorunlu abi kardeş ilişkisi beyazperdeye yansıtılıyor.

  • Sevgilim Kaç: Çarpık bir tek gecelik ilişkinin, bir seri katilin acımasız cinayet çılgınlığına dönüşmesini konu alıyor.

  • Alien: Romulus: Genç sömürgecilerin, terk edilmiş bir uzay istasyonunda karşılaştıkları korkunç bir yaşam formuyla yüzleşmelerini anlatıyor.

  • Deadpool & Wolverine: Deadpool ve Wolverine’in evreni kurtarmak için güçlerini birleştirdiği ve Emma Corrin’in kötü karakteri Cassandra Nova’ya karşı verdikleri savaşı konu alıyor.

  • Çılgın Hırsız 4: Gru ve sadık hizmetkarları Minyonlarıyla yeni maceralar yaşarken eğlenceli anlar sunuyor.

  • Ters Yüz 2: Genç Riley’nin ergenlik döneminde kişiselleştirilmiş duygularıyla başa çıkma maceralarını anlatıyor.

Bu hafta sonu, farklı türlerdeki film seçenekleriyle sinema keyfini doruklarda yaşamak isteyenler için birçok alternatif bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.