17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de bir garip hırsızlık olayı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 05.09.2024 - 10:50, Güncelleme: 05.09.2024 - 12:57
 

Çanakkale’de bir garip hırsızlık olayı

Çanakkale’de bir internet oyun kafede, akıllara durgunluk veren trajikomik bir hırsızlık olayı yaşandı. Kafe sahibi Ercan Çubukçu’nun ifadesine göre, müşteri kılığında internet oyun kafeye gelen bir kişi, iki adet oyun konsolunu çalarak kayıplara karıştı.
Olay, 15 Haziran 2024 tarihinde Çanakkale’deki bir internet oyun kafede meydana geldi. Uzun süredir Çanakkale’de internet oyun kafe işleten Ercan Çubukçu başına gelen trajikomik olayı şöyle aktardı: "Kafeye 15 Haziran 2024 tarihinde bir kişi müşteri gibi geliyor. Ortamı gözlemleyen hırsız, yanımda çalışan personelin başka bir işle meşgul olduğunu fark ediyor. Sonrasında bu meşguliyeti fırsat bilerek oyun konsollarını çalıyor. Şahıs önce bir adet oyun konsolunu sökerek tuvalete götürüyor. Arkasından bir adet oyun konsolunu daha sökerek onu da tuvalete götürüyor. ‘’ Ben unutkanım çantamı unutabilirim o yüzden sizin yanınızda göz önünde olsun’’ diyerek kişisel çantasını personelime ‘’sözde emanet ederek’’ kasanın yanına bırakıyor. Daha sonra dikkatleri üzerine çekmemek için oyun oynamaya başlıyor ve bir süre oynamaya da devam ediyor. ‘’Elini kolunu sallayarak çıkmış’’ Aradan biraz zaman geçtikten sonra kasaya gelerek hesabı ödüyor ve zaten yerini bildiği tuvaleti yine dikkat çekmemek için soruyor. Kasaya bıraktığı çantasını alarak tuvalete gidiyor. Tuvalete sakladığı oyun konsollarını çantasına koyup kafeden rahat bir şekilde elini kolunu sallayarak çıkıyor. Hırsız, ertesi gün Gelibolu’da bir internet kafeye giderek çaldığı konsollardan birini satmaya çalışıyor. Ancak, aynı kafeye ertesi gün tekrar gelerek başka bir konsol daha satmak isteyince Gelibolu’daki kafe işletmecisi durumu şüpheli bularak olayı araştırmaya başlıyor. Sonra bir şekilde bana ulaşıyor. Gelibolu’daki kafe sahibi beyefendi ile birlikte polise başvurarak durum ile alakalı şikayette bulunduk. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda, şüphelinin benzer hırsızlıkları daha önce de yaptığı, Gelibolu’da iki internet oyun kafeden daha oyun konsolu çaldığı ortaya çıktı. Fakat şahsın kimliği ve banka hesap bilgileri tespit edilmesine rağmen, henüz yakalanamadı’’ dedi. ‘’Hırsızın yakalanacağına dair inancım tam’’ Geliboluda’ki işletmeciyi mağdur etmemek adına örnek bir davranış göstererek kendi oyun konsollarını tekrar işletmeciden satın alan Ercan Çubukçu, soruşturmanın sürdüğünü ve hırsızın yakalanacağına olan inancının tam olduğunu belirtti. Çubukçu hırsızın bir an önce yakalanmasını ve mağduriyetinin giderilmesini bekliyor.
Çanakkale’de bir internet oyun kafede, akıllara durgunluk veren trajikomik bir hırsızlık olayı yaşandı. Kafe sahibi Ercan Çubukçu’nun ifadesine göre, müşteri kılığında internet oyun kafeye gelen bir kişi, iki adet oyun konsolunu çalarak kayıplara karıştı.

Olay, 15 Haziran 2024 tarihinde Çanakkale’deki bir internet oyun kafede meydana geldi. Uzun süredir Çanakkale’de internet oyun kafe işleten Ercan Çubukçu başına gelen trajikomik olayı şöyle aktardı: "Kafeye 15 Haziran 2024 tarihinde bir kişi müşteri gibi geliyor. Ortamı gözlemleyen hırsız, yanımda çalışan personelin başka bir işle meşgul olduğunu fark ediyor. Sonrasında bu meşguliyeti fırsat bilerek oyun konsollarını çalıyor. Şahıs önce bir adet oyun konsolunu sökerek tuvalete götürüyor. Arkasından bir adet oyun konsolunu daha sökerek onu da tuvalete götürüyor. ‘’ Ben unutkanım çantamı unutabilirim o yüzden sizin yanınızda göz önünde olsun’’ diyerek kişisel çantasını personelime ‘’sözde emanet ederek’’ kasanın yanına bırakıyor. Daha sonra dikkatleri üzerine çekmemek için oyun oynamaya başlıyor ve bir süre oynamaya da devam ediyor.

‘’Elini kolunu sallayarak çıkmış’’

Aradan biraz zaman geçtikten sonra kasaya gelerek hesabı ödüyor ve zaten yerini bildiği tuvaleti yine dikkat çekmemek için soruyor. Kasaya bıraktığı çantasını alarak tuvalete gidiyor. Tuvalete sakladığı oyun konsollarını çantasına koyup kafeden rahat bir şekilde elini kolunu sallayarak çıkıyor. Hırsız, ertesi gün Gelibolu’da bir internet kafeye giderek çaldığı konsollardan birini satmaya çalışıyor. Ancak, aynı kafeye ertesi gün tekrar gelerek başka bir konsol daha satmak isteyince Gelibolu’daki kafe işletmecisi durumu şüpheli bularak olayı araştırmaya başlıyor. Sonra bir şekilde bana ulaşıyor. Gelibolu’daki kafe sahibi beyefendi ile birlikte polise başvurarak durum ile alakalı şikayette bulunduk. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda, şüphelinin benzer hırsızlıkları daha önce de yaptığı, Gelibolu’da iki internet oyun kafeden daha oyun konsolu çaldığı ortaya çıktı. Fakat şahsın kimliği ve banka hesap bilgileri tespit edilmesine rağmen, henüz yakalanamadı’’ dedi.

‘’Hırsızın yakalanacağına dair inancım tam’’

Geliboluda’ki işletmeciyi mağdur etmemek adına örnek bir davranış göstererek kendi oyun konsollarını tekrar işletmeciden satın alan Ercan Çubukçu, soruşturmanın sürdüğünü ve hırsızın yakalanacağına olan inancının tam olduğunu belirtti. Çubukçu hırsızın bir an önce yakalanmasını ve mağduriyetinin giderilmesini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.