17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Başkan Muharrem Erkek’ten Zabıta Haftası kutlaması

Öneçıkanlar (Haber Bülteni) - | 03.09.2024 - 13:42, Güncelleme: 03.09.2024 - 13:48
 

Başkan Muharrem Erkek’ten Zabıta Haftası kutlaması

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Zabıta Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak zabıta teşkilatının haftasını kutladı.
1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı'nın, günümüzde belediye çalışmalarının önemli unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Erkek, zabıta personelinin denetim ve uygulama faaliyetleriyle birlikte vatandaşlarla kurduğu bağın değerine dikkat çekti. Başkan Erkek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Zabıta teşkilatının tüm mensuplarının #ZabıtaHaftası’nı kutluyor, görev ve çalışmalarında başarılar diliyorum." Çanakkale Belediyesi, zabıta ekiplerinin kentin huzur ve güvenliğine katkı sunmaya devam edeceğini belirterek tüm zabıta personeline teşekkür etti.   KAYNAK: HABER MERKEZİ
Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Zabıta Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak zabıta teşkilatının haftasını kutladı.

1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı'nın, günümüzde belediye çalışmalarının önemli unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Erkek, zabıta personelinin denetim ve uygulama faaliyetleriyle birlikte vatandaşlarla kurduğu bağın değerine dikkat çekti.

Başkan Erkek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Zabıta teşkilatının tüm mensuplarının #ZabıtaHaftası’nı kutluyor, görev ve çalışmalarında başarılar diliyorum."

Çanakkale Belediyesi, zabıta ekiplerinin kentin huzur ve güvenliğine katkı sunmaya devam edeceğini belirterek tüm zabıta personeline teşekkür etti.

 

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.