DARDANEL

Türkiye’nin dört bir yanından akın akın geldiler

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 13.04.2024 - 13:27, Güncelleme: 13.04.2024 - 15:19
 

Türkiye’nin dört bir yanından akın akın geldiler

Dünya tarihinin akışını değiştiren Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi 9 günlük ramazan bayramı tatili boyunca ziyaretçi akına uğradı.
Tarihin en kanlı muharebelerinden birine sahne olan Gelibolu Yarımadası’na ziyaretçi ilgisi, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde en üst seviyeye çıktı. Türkiye'nin dört bir yanından otobüslerle ve araçlarıyla gelen binlerce ziyaretçi; Tarihi Gelibolu Yarımadası’na akın etti. Adını tarihe altın harflerle yazdıran Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadasındaki Abide, anıt ve şehitliklerde adeta insan seli yaşandı. Abide, anıt ve şehitlikleri birbirine bağlayan yollarda zaman zaman kilometrelerce araç kuyrukları oluştu.  Çanakkale Şehitler Abidesi'nin bulunduğu bölgeyi gezen ziyaretçiler, Abide önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. HABER: HÜLYA ESEN  
Dünya tarihinin akışını değiştiren Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi 9 günlük ramazan bayramı tatili boyunca ziyaretçi akına uğradı.

Tarihin en kanlı muharebelerinden birine sahne olan Gelibolu Yarımadası’na ziyaretçi ilgisi, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde en üst seviyeye çıktı.

Türkiye'nin dört bir yanından otobüslerle ve araçlarıyla gelen binlerce ziyaretçi; Tarihi Gelibolu Yarımadası’na akın etti.

Adını tarihe altın harflerle yazdıran Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadasındaki Abide, anıt ve şehitliklerde adeta insan seli yaşandı.

Abide, anıt ve şehitlikleri birbirine bağlayan yollarda zaman zaman kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. 

Çanakkale Şehitler Abidesi'nin bulunduğu bölgeyi gezen ziyaretçiler, Abide önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABER: HÜLYA ESEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.