DARDANEL
Ton Reklam Genel

Motosikletli kuryeler trafiği tehlikeye atıyor

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 30.04.2024 - 15:44, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:25
 

Motosikletli kuryeler trafiği tehlikeye atıyor

Son yıllarda sayıları giderek artan motosikletli kuryeler trafiği tehlikeye atıyor. Birçok ünlü firmanın alışveriş hizmetini sağlayan motosikletli kuryeler, aldıkları siparişleri yerine teslim etmek için adeta zamanla yarışıyor
Son yıllarda sayıları giderek artan motosikletli kuryeler trafiği tehlikeye atıyor Siparişin oluştuğu andan itibaren zamana karşı yarışa başlayan motosikletli kuryeler, yola çıktıklarında da trafikte tam anlamıyla terör estiriyor. Çoğu zaman trafik ışıklarına aldırış etmeyen, trafikteki araçların arasında süratle geçen, sık sık makas atan ve diğer sürücülerin dikkatini dağıtan motosikletli kuryeler, çoğu zaman da trafik kazasına karışıyor. Özellikle yol ayrımları, ışıklar ve kavşaklarda kural neden bilmeyen motosikletli kuryeler, vatandaşları da bezdirmiş durumda. Çanakkale’de son bir yıl içerisinde ise 87’si Merkez ilçede olmak üzere 137 Esnaf kurye çalışmaya başladı. Ton Tv mikrofonlarına konuşan vatandaşlar bu konuda bir düzenleme yapılması ve kurallara uyulması gerektiğini belirtti.
Son yıllarda sayıları giderek artan motosikletli kuryeler trafiği tehlikeye atıyor. Birçok ünlü firmanın alışveriş hizmetini sağlayan motosikletli kuryeler, aldıkları siparişleri yerine teslim etmek için adeta zamanla yarışıyor

Son yıllarda sayıları giderek artan motosikletli kuryeler trafiği tehlikeye atıyor

Siparişin oluştuğu andan itibaren zamana karşı yarışa başlayan motosikletli kuryeler, yola çıktıklarında da trafikte tam anlamıyla terör estiriyor.

Çoğu zaman trafik ışıklarına aldırış etmeyen, trafikteki araçların arasında süratle geçen, sık sık makas atan ve diğer sürücülerin dikkatini dağıtan motosikletli kuryeler, çoğu zaman da trafik kazasına karışıyor.

Özellikle yol ayrımları, ışıklar ve kavşaklarda kural neden bilmeyen motosikletli kuryeler, vatandaşları da bezdirmiş durumda.

Çanakkale’de son bir yıl içerisinde ise 87’si Merkez ilçede olmak üzere 137 Esnaf kurye çalışmaya başladı.

Ton Tv mikrofonlarına konuşan vatandaşlar bu konuda bir düzenleme yapılması ve kurallara uyulması gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.