DARDANEL
Ton Reklam Genel

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Gündem (Haber Merkezi) - | 30.04.2024 - 13:40, Güncelleme: 30.04.2024 - 13:43
 

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 2. Toplantısı, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya kurul üyeleri katıldı ve önemli konular ele alındı.
Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü'nden Polis Memuru Murat Cura, Bozcaada Kaymakamı M. Mustafa Kara ve Eceabat Kaymakamı Murat Çiçek de birer sunum gerçekleştirdi. Sunumlarda, bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalışmalar, mevcut durum değerlendirmesi ve alınması gereken önlemler hakkında bilgi verildi. Toplantıda ayrıca, bir sonraki Kurul toplantısında sunum yapacak kurum ve kuruluşların belirlenmesi ve kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması kararlaştırıldı. Bu şekilde, bağımlılıkla mücadele konusunda etkin bir işbirliği ve koordinasyon sağlanması amaçlandı. Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu'nun aldığı kararlar ve yapılan çalışmalar, önemli bir adım olarak değerlendirilirken, toplumun bu konudaki duyarlılığının artırılması ve bağımlılıkla mücadelede daha etkin adımların atılması hedefleniyor.  Kurul, bu doğrultuda ilerleyen süreçte daha fazla çalışma ve koordinasyon içinde olacak.
Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 2. Toplantısı, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya kurul üyeleri katıldı ve önemli konular ele alındı.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü'nden Polis Memuru Murat Cura, Bozcaada Kaymakamı M. Mustafa Kara ve Eceabat Kaymakamı Murat Çiçek de birer sunum gerçekleştirdi. Sunumlarda, bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalışmalar, mevcut durum değerlendirmesi ve alınması gereken önlemler hakkında bilgi verildi.

Toplantıda ayrıca, bir sonraki Kurul toplantısında sunum yapacak kurum ve kuruluşların belirlenmesi ve kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması kararlaştırıldı. Bu şekilde, bağımlılıkla mücadele konusunda etkin bir işbirliği ve koordinasyon sağlanması amaçlandı.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu'nun aldığı kararlar ve yapılan çalışmalar, önemli bir adım olarak değerlendirilirken, toplumun bu konudaki duyarlılığının artırılması ve bağımlılıkla mücadelede daha etkin adımların atılması hedefleniyor.

 Kurul, bu doğrultuda ilerleyen süreçte daha fazla çalışma ve koordinasyon içinde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.