17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Uzmandan uyarı: Çanakkale'de su baskınları olabilir

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 26.09.2024 - 11:07, Güncelleme: 26.09.2024 - 17:46
 

Uzmandan uyarı: Çanakkale'de su baskınları olabilir

İklim Bilimcisi, Prof. Dr. Orhan Şen (İTÜ) önümüzdeki hafta itibari ile Türkiye genelinde sıcaklıklarda ani düşüş gerçekleşeceğini ve yağıştan kaynaklı sel baskınları olabileceği konusunda uyardı.
Şen sosyal medya hesabından yaptığı uyarı ile Türkiye genelinde ve özellikle Kuzey Ege, Marmara ve Karadeniz bölgelerinde teyakkuzda olunması gerektiğini belirtti. Özellikle Trakya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve İstanbul'da yağış kaynaklı su baskınları olabileceğine dikkat çekti.    ÖNEMLİ UYARI !!! Pazartesi Marmaraya önemli yağış geliyor sıcaklık 7-8 derece birden düşecek. İstanbul  Trakya Yalova Balıkesir Bursa Çanakkale de su baskınları ve taşkınlar olabilir. Yağış anında fırtına karada ve denizde zarara yol açabilir.   Bugün perşembe yurtda yağış yok sıcaklıklar ortalamanın üstünde. Sabah Marmara ve Karadenizin iç kesimlerinde sis var İstanbul 29,Edirne 32,Mugla 33,İzmir 30, Adana 35,Antalya 32, Ankara 27, Trabzon 25, Erzurum 22, Antep 33 Yaz havasına devam hafta sonu 1-2 derece daha artar Turkiye 1 hafta icinde 2 mevsimi yasayacak. Ozellikle kuzey bati bolgesi. Yaz ve sonbahar bu gecisler onemli hava olaylari olusturabilir. Pazara kadar yaz. Pazartesi sonbahar. Pazartesi Salı Marmaraya dikkat   Marmara ve İstanbulda bu pazar ve pazartesi 2 günde yazı ve kışı birlikte yaşayacağız. Pazar günü denizinize girin Pazartesi günü kişlikları çıkartın montunuzu giyin. Marmarada bazı şehirlerde Pazar -Pazartesi arasındaki sıcaklık farkı 12-13 dereceye ulaşabilir. Önemli !!
İklim Bilimcisi, Prof. Dr. Orhan Şen (İTÜ) önümüzdeki hafta itibari ile Türkiye genelinde sıcaklıklarda ani düşüş gerçekleşeceğini ve yağıştan kaynaklı sel baskınları olabileceği konusunda uyardı.

Şen sosyal medya hesabından yaptığı uyarı ile Türkiye genelinde ve özellikle Kuzey Ege, Marmara ve Karadeniz bölgelerinde teyakkuzda olunması gerektiğini belirtti. Özellikle Trakya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve İstanbul'da yağış kaynaklı su baskınları olabileceğine dikkat çekti. 

 

ÖNEMLİ UYARI !!!

Pazartesi Marmaraya önemli yağış geliyor sıcaklık 7-8 derece birden düşecek. İstanbul  Trakya Yalova Balıkesir Bursa Çanakkale de su baskınları ve taşkınlar olabilir. Yağış anında fırtına karada ve denizde zarara yol açabilir.

 

Bugün perşembe yurtda yağış yok sıcaklıklar ortalamanın üstünde. Sabah Marmara ve Karadenizin iç kesimlerinde sis var

İstanbul 29,Edirne 32,Mugla 33,İzmir 30, Adana 35,Antalya 32, Ankara 27, Trabzon 25, Erzurum 22, Antep 33

Yaz havasına devam hafta sonu 1-2 derece daha artar

Turkiye 1 hafta icinde 2 mevsimi yasayacak. Ozellikle kuzey bati bolgesi. Yaz ve sonbahar bu gecisler onemli hava olaylari olusturabilir. Pazara kadar yaz. Pazartesi sonbahar. Pazartesi Salı Marmaraya dikkat

 

Marmara ve İstanbulda bu pazar ve pazartesi 2 günde yazı ve kışı birlikte yaşayacağız. Pazar günü denizinize girin Pazartesi günü kişlikları çıkartın montunuzu giyin.

Marmarada bazı şehirlerde Pazar -Pazartesi arasındaki sıcaklık farkı 12-13 dereceye ulaşabilir. Önemli !!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.