17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Uyuşturucu kullanan 4 kişi yakalandı

Asayiş (İHA) - | 25.08.2024 - 11:09, Güncelleme: 25.08.2024 - 10:53
 

Uyuşturucu kullanan 4 kişi yakalandı

Uyuşturucu kullanan 4 kişi yakalandı
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde uyuşturucu kullandıkları tespit edilen 4 şüpheli yakalandı.Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde uyuşturucu satışı ve kullanımına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlıklarınca uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışmada Ü.K., A.S.Y., E.D. ve O.B. isimli şüphelilerin uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Ayrıca şüphelilerle ile birlikte 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında başlatılan adli süreç devam ediyor.
Uyuşturucu kullanan 4 kişi yakalandı
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde uyuşturucu kullandıkları tespit edilen 4 şüpheli yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde uyuşturucu satışı ve kullanımına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlıklarınca uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışmada Ü.K., A.S.Y., E.D. ve O.B. isimli şüphelilerin uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Ayrıca şüphelilerle ile birlikte 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında başlatılan adli süreç devam ediyor.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.