17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Silah kaçakçılarına geçit yok: 15 yakalama

Asayiş (İHA) - | 02.08.2024 - 10:35, Güncelleme: 02.08.2024 - 10:25
 

Silah kaçakçılarına geçit yok: 15 yakalama

Silah kaçakçılarına geçit yok: 15 yakalama
Aydın’da jandarma ekiplerince ruhsatsız silah ve silah kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda 15 şüpheli yakalandı.Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik çalışma gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre yapılan operasyonlarda 15 şüpheli yakalandı. Ayrıca şüpheliler ile birlikte 13 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 10 adet ruhsatsız av tüfeği, 608 adet tabanca fişeği, 2 adet bıçak ele geçirildi. Öte yandan yapılan operasyonlar da farklı suçlardan aranma kaydı bulunan 6 şüpheli de yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Silah kaçakçılarına geçit yok: 15 yakalama
Aydın’da jandarma ekiplerince ruhsatsız silah ve silah kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda 15 şüpheli yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik çalışma gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre yapılan operasyonlarda 15 şüpheli yakalandı. Ayrıca şüpheliler ile birlikte 13 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 10 adet ruhsatsız av tüfeği, 608 adet tabanca fişeği, 2 adet bıçak ele geçirildi. Öte yandan yapılan operasyonlar da farklı suçlardan aranma kaydı bulunan 6 şüpheli de yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.