DARDANEL
Ton Reklam Genel

Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü kutlandı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 27.09.2024 - 17:12, Güncelleme: 27.09.2024 - 17:21
 

Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü kutlandı

Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü kapsamında Deniz Müzesi Komutanlığında kutlama programı gerçekleştirildi.
Kutlama programına; Vali Ömer Toraman, Amfibi Kolordu Komutanı Tümamiral Serhat Sözbir, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız, Belediye Başkan Vekili Metin Değirmenci, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile askeri ve sivil protokol üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalar ve Preveze Deniz Zaferi sunumu ile devam etti.   Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı Bandosu tarafından sunulan müzik dinletisinin ardından kutlama programı, Uluş Ali Reis Denizaltısı ve Nusret Mayın Gemisi gezisi ile sona erdi.  
Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü kapsamında Deniz Müzesi Komutanlığında kutlama programı gerçekleştirildi.

Kutlama programına; Vali Ömer Toraman, Amfibi Kolordu Komutanı Tümamiral Serhat Sözbir, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız, Belediye Başkan Vekili Metin Değirmenci, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile askeri ve sivil protokol üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalar ve Preveze Deniz Zaferi sunumu ile devam etti.

 

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı Bandosu tarafından sunulan müzik dinletisinin ardından kutlama programı, Uluş Ali Reis Denizaltısı ve Nusret Mayın Gemisi gezisi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.