17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Motosiklet çalıştayı bugün yapılacak

Yaşam (Haber Bülteni) - | 26.09.2024 - 17:53, Güncelleme: 26.09.2024 - 17:53
 

Motosiklet çalıştayı bugün yapılacak

Çanakkale Belediyesi’nin motosiklet sürücülerinin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla düzenleyecek olduğu motosiklet çalıştayı bugün gerçekleştirilecek.
Çanakkale’de artan motosiklet kullanımıyla birlikte Çanakkale Belediyesi, motosiklet kullanıcılarına yönelik çalışma başlatmıştı. Belediye ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar kapsamında Çanakkale’de motosiklet çalıştayı yapılacağı da belediye tarafından duyurulmuştu. Motosiklet kullanıcılarının sorunlarını daha hızlı iletebileceği çalıştay, bugün saat 20.00’de Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecek. Motosiklet tutkunlarının bir araya geleceği, bilgi ve tecrübelerini paylaşacağı çalıştaya, motosiklet kullanıcıları ve ilgilenen vatandaşlar davet edildi. Öte yandan, Çalıştay kapsamında Güvenli Sürüş ve Biniş Eğitmeni Tanser Katkar tarafından teorik motosiklet eğitimi, ekipman tanıtımı ve güvenli sürüş eğitimi katılımcılara verilecek.  
Çanakkale Belediyesi’nin motosiklet sürücülerinin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla düzenleyecek olduğu motosiklet çalıştayı bugün gerçekleştirilecek.

Çanakkale’de artan motosiklet kullanımıyla birlikte Çanakkale Belediyesi, motosiklet kullanıcılarına yönelik çalışma başlatmıştı. Belediye ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar kapsamında Çanakkale’de motosiklet çalıştayı yapılacağı da belediye tarafından duyurulmuştu. Motosiklet kullanıcılarının sorunlarını daha hızlı iletebileceği çalıştay, bugün saat 20.00’de Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecek. Motosiklet tutkunlarının bir araya geleceği, bilgi ve tecrübelerini paylaşacağı çalıştaya, motosiklet kullanıcıları ve ilgilenen vatandaşlar davet edildi.

Öte yandan, Çalıştay kapsamında Güvenli Sürüş ve Biniş Eğitmeni Tanser Katkar tarafından teorik motosiklet eğitimi, ekipman tanıtımı ve güvenli sürüş eğitimi katılımcılara verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.