DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kepez Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün yapılacak

Politika (Haber Bülteni) - | 02.10.2024 - 10:50, Güncelleme: 02.10.2024 - 11:03
 

Kepez Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün yapılacak

Kepez Belediyesi’nin 2024 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı bugün saat 14:00’te Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi Levent Kırca Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Birçok önemli gündem maddesinin görüşüleceği bu toplantıda, özellikle imar planlarındaki değişiklikler ve itirazlar dikkat çekiyor. Toplantı gündeminde, Hamidiye Mahallesi ve Çınarlı Köyü gibi bölgelerdeki taşınmazlara ilişkin imar planları ve mahkeme kararlarına dayanan değişiklikler ele alınacak. Ayrıca, Kepez Beldesi’nin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım İmar Planı revizyonları da masaya yatırılacak. Meclis toplantısında dikkat çeken bir diğer gündem maddesi ise Kepez belediyesi’ne ait 2004 model BMC marka otobüsün Ayvacık Belediyesi’ne hibe edilmesi konusu. İmar ve mülkiyet konularının ön planda olduğu bu toplantı saat 14.00'de Ton Tv ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.
Kepez Belediyesi’nin 2024 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı bugün saat 14:00’te Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi Levent Kırca Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Birçok önemli gündem maddesinin görüşüleceği bu toplantıda, özellikle imar planlarındaki değişiklikler ve itirazlar dikkat çekiyor.

Toplantı gündeminde, Hamidiye Mahallesi ve Çınarlı Köyü gibi bölgelerdeki taşınmazlara ilişkin imar planları ve mahkeme kararlarına dayanan değişiklikler ele alınacak.

Ayrıca, Kepez Beldesi’nin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım İmar Planı revizyonları da masaya yatırılacak.

Meclis toplantısında dikkat çeken bir diğer gündem maddesi ise Kepez belediyesi’ne ait 2004 model BMC marka otobüsün Ayvacık Belediyesi’ne hibe edilmesi konusu.

İmar ve mülkiyet konularının ön planda olduğu bu toplantı saat 14.00'de Ton Tv ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.