17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

İskenderun emniyetinden huzur uygulaması

Asayiş (İHA) - | 25.08.2024 - 16:41, Güncelleme: 25.08.2024 - 16:41
 

İskenderun emniyetinden huzur uygulaması

İskenderun emniyetinden huzur uygulaması
Hatay’ın İskenderun içesinde polis ekipleri, kentin asayişini ve huzurunu sağlamak amacıyla uygulamalarını sürdürüyor. İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğü kentte suçun ve suçluların önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz akşam İskenderun genelinde huzur uygulaması gerçekleştirildi. Yunus timlerinin ve trafik ekiplerinin de eşlik ettiği uygulamada çok sayıda araç ve şahıs sorgulandı.
İskenderun emniyetinden huzur uygulaması

Hatay’ın İskenderun içesinde polis ekipleri, kentin asayişini ve huzurunu sağlamak amacıyla uygulamalarını sürdürüyor.
İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğü kentte suçun ve suçluların önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz akşam İskenderun genelinde huzur uygulaması gerçekleştirildi. Yunus timlerinin ve trafik ekiplerinin de eşlik ettiği uygulamada çok sayıda araç ve şahıs sorgulandı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.