DARDANEL
Ton Reklam Genel

İl Genel Meclisi Ekim Toplantılarına başladı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 07.10.2024 - 17:34, Güncelleme: 07.10.2024 - 17:34
 

İl Genel Meclisi Ekim Toplantılarına başladı

Çanakkale İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı toplantılarına başladı.
Ekim Ayı ilk birleşimi bugün saat 17.00’da İl Özel İdaresi’ndeki toplantı salonunda Halil Ertuğrul başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Meclis Üyeleri tarafından gündeme ilave edilmesi önerilen konuların görüşülmesi ile başladı. Gündeme ilaveten önergeler veildi. İlk önerge Çanakkale Valisi Ömer Toraman imzası ile İntepede enerji üretim tesisi alanı imar planı teklifi oldu. İkinci önerge Çan-Biga ilçesi arasındaki yolların bakım ve onarımı için oldu. Yine Ayvacık ilçesi Sokakağzı yazlık yerleşim bölgesinde nüfüs artışından dolayı 100 toluk su deposu yapımı için önerge verildi. Toplantıda ilk olarak Eylül ayı toplantısının 5. birleşimine ait tutanak görüşüldü. Ardından gündemin 5. Maddesinde yer alan; İlimiz Bayramiç İlçesi Karıncalık Köyü 101 ada 10 parsel ile 102 ada 13, 14, 21, 22 ve 30 parseller için hazırlanan “Enerji Üretim Alanı” amaçlı 1/5.000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı” amaçlı 1/1.000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı görüşülerek Bayındırlık Komisyonuna sevk edildi.
Çanakkale İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı toplantılarına başladı.

Ekim Ayı ilk birleşimi bugün saat 17.00’da İl Özel İdaresi’ndeki toplantı salonunda Halil Ertuğrul başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı Meclis Üyeleri tarafından gündeme ilave edilmesi önerilen konuların görüşülmesi ile başladı.

Gündeme ilaveten önergeler veildi. İlk önerge Çanakkale Valisi Ömer Toraman imzası ile İntepede enerji üretim tesisi alanı imar planı teklifi oldu.

İkinci önerge Çan-Biga ilçesi arasındaki yolların bakım ve onarımı için oldu.

Yine Ayvacık ilçesi Sokakağzı yazlık yerleşim bölgesinde nüfüs artışından dolayı 100 toluk su deposu yapımı için önerge verildi.

Toplantıda ilk olarak Eylül ayı toplantısının 5. birleşimine ait tutanak görüşüldü. Ardından gündemin 5. Maddesinde yer alan; İlimiz Bayramiç İlçesi Karıncalık Köyü 101 ada 10 parsel ile 102 ada 13, 14, 21, 22 ve 30 parseller için hazırlanan “Enerji Üretim Alanı” amaçlı 1/5.000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı” amaçlı 1/1.000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı görüşülerek Bayındırlık Komisyonuna sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.