17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Hüseyin Akif Terzioğlu minnetle anılacak

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 25.09.2024 - 11:05, Güncelleme: 25.09.2024 - 17:00
 

Hüseyin Akif Terzioğlu minnetle anılacak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin kurulmasında ve gelişmesinde büyük emekleri olan Hüseyin Akif Terzioğlu’nun anma etkinliği düzenleniyor.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Hüseyin Akif Terzioğlu’nu anmak için anlamlı bir etkinlik düzenleyecek. Terzioğlu, üniversitenin Terzioğlu Yerleşkesi’nin bağışçısı olarak, Çanakkale'nin eğitim ve kültür hayatına önemli katkılarda bulunmuş bir isimdir. Onun mirası, bölge ve üniversite camiası tarafından saygıyla anılmaya devam ediyor. 2 Ekim 2024 tarihinde Troia Kültür Merkezi’nde yapılacak olan anma etkinliği, saat 10:00'da başlayacak ve Oya Terzioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Mithat Atabay ile araştırmacı-yazar Şehabettin Kalfa konuşmacı olarak yer alacak. Bu etkinlik, Hüseyin Akif Terzioğlu'na duyulan minnetin bir göstergesi olarak düzenleniyor ve onun eğitim dünyasına yaptığı katkılar bir kez daha hatırlatılacak.  
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin kurulmasında ve gelişmesinde büyük emekleri olan Hüseyin Akif Terzioğlu’nun anma etkinliği düzenleniyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Hüseyin Akif Terzioğlu’nu anmak için anlamlı bir etkinlik düzenleyecek. Terzioğlu, üniversitenin Terzioğlu Yerleşkesi’nin bağışçısı olarak, Çanakkale'nin eğitim ve kültür hayatına önemli katkılarda bulunmuş bir isimdir. Onun mirası, bölge ve üniversite camiası tarafından saygıyla anılmaya devam ediyor.

2 Ekim 2024 tarihinde Troia Kültür Merkezi’nde yapılacak olan anma etkinliği, saat 10:00'da başlayacak ve Oya Terzioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Mithat Atabay ile araştırmacı-yazar Şehabettin Kalfa konuşmacı olarak yer alacak. Bu etkinlik, Hüseyin Akif Terzioğlu'na duyulan minnetin bir göstergesi olarak düzenleniyor ve onun eğitim dünyasına yaptığı katkılar bir kez daha hatırlatılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.