DARDANEL
Ton Reklam Genel

Güneşhan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü için öğretmenlerle bir araya geldi

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 05.10.2024 - 16:15, Güncelleme: 05.10.2024 - 17:09
 

Güneşhan 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü için öğretmenlerle bir araya geldi

Eğitimci kimliğini ön plana çıkaran CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısı ile Çanakkale Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği'nin düzenlediği etkinliğe katıldı
Kepez'de bir kafede düzenlenen kahvaltı etkinliğinde CHP'li Güneşhan, Çanakkale Yeni Kuşak Köy Enstitüleri  Derneği üyeleri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Kahvaltı etkinliği, yeni çıkacak Öğretmenlik  Meslek Kanununa tepki olarak; "Aydınlanma Işığı Sönmeyecek!" temasıyla gerçekleşti. Eğitimci kimliği ile Atatürk devrim ve İnkılaplarına bağlı Laik Cumhuriyetin savunucusu olarak İsmet Güneşhan kısa bir konuşma yaptı.   Konuşmasında; Öğretmenlik mesleğinde laik ve bilimsel eğitimin savunucusu olmanın önemli olduğuna dikkat çekti. Gerici Müfredata karşı durduklarını ileten Güneşhan, Yeni Eğitim müfredatının gerici karanlık ideolojilere hizmet etme amacı olduğunu ifade etti. Öğretmenlik mesleğinin önemli bir meslek olduğunu dile getiren Güneşhan; "Öğretmenlerimiz yalnızca bilgiyi aktaran değil, aynı zamanda toplumun aydınlık yüzünü şekillendiren öncülerdir." diyerek etkinliği düzenleyen dernek yöneticilerine teşekkür etti. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  
Eğitimci kimliğini ön plana çıkaran CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısı ile Çanakkale Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği'nin düzenlediği etkinliğe katıldı

Kepez'de bir kafede düzenlenen kahvaltı etkinliğinde CHP'li Güneşhan, Çanakkale Yeni Kuşak Köy Enstitüleri  Derneği üyeleri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Kahvaltı etkinliği, yeni çıkacak Öğretmenlik  Meslek Kanununa tepki olarak; "Aydınlanma Işığı Sönmeyecek!" temasıyla gerçekleşti. Eğitimci kimliği ile Atatürk devrim ve İnkılaplarına bağlı Laik Cumhuriyetin savunucusu olarak İsmet Güneşhan kısa bir konuşma yaptı.

 

Konuşmasında; Öğretmenlik mesleğinde laik ve bilimsel eğitimin savunucusu olmanın önemli olduğuna dikkat çekti. Gerici Müfredata karşı durduklarını ileten Güneşhan, Yeni Eğitim müfredatının gerici karanlık ideolojilere hizmet etme amacı olduğunu ifade etti. Öğretmenlik mesleğinin önemli bir meslek olduğunu dile getiren Güneşhan; "Öğretmenlerimiz yalnızca bilgiyi aktaran değil, aynı zamanda toplumun aydınlık yüzünü şekillendiren öncülerdir." diyerek etkinliği düzenleyen dernek yöneticilerine teşekkür etti. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.