17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Gönen’de trafik kazası: 5 yaralı

Asayiş (İHA) - | 06.09.2024 - 11:15, Güncelleme: 06.09.2024 - 11:07
 

Gönen’de trafik kazası: 5 yaralı

Gönen’de trafik kazası: 5 yaralı
Balıkesir’in Gönen ilçesinde seyir halindeki otomobile yabancı bir cismin çarpması sonucu meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Bandırma-Gönen Yolu, Bandırma istikametinde tek taraflı trafik kazası meydana geldi. M.Y. idaresindeki 34 SS 968 plakalı otomobile yabacı bir cismin çarpmasıyla direksiyon hakimiyeti kayboldu. Yoldan çıkan otomobil takla atarak durabildi. Kaza sonucu otomobil sürücüsü M.Y. ile beraber otomobilde yolcu olarak bulunan E.K., S.Y., E. N. K. ve Z.K. yaralandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama-Kurtarma Ekipleri tarafından otomobilin içinden çıkarılan yaralılar, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gönen Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yaralıların genel sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi.Meydana gelen kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.
Gönen’de trafik kazası: 5 yaralı
Balıkesir’in Gönen ilçesinde seyir halindeki otomobile yabancı bir cismin çarpması sonucu meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Bandırma-Gönen Yolu, Bandırma istikametinde tek taraflı trafik kazası meydana geldi. M.Y. idaresindeki 34 SS 968 plakalı otomobile yabacı bir cismin çarpmasıyla direksiyon hakimiyeti kayboldu. Yoldan çıkan otomobil takla atarak durabildi. Kaza sonucu otomobil sürücüsü M.Y. ile beraber otomobilde yolcu olarak bulunan E.K., S.Y., E. N. K. ve Z.K. yaralandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama-Kurtarma Ekipleri tarafından otomobilin içinden çıkarılan yaralılar, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gönen Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yaralıların genel sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi.
Meydana gelen kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.