17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Giresun’da hafif ticari araç dereye uçtu: 4 yaralı

Sağlık (İHA) - | 20.08.2024 - 12:44, Güncelleme: 20.08.2024 - 12:40
 

Giresun’da hafif ticari araç dereye uçtu: 4 yaralı

Giresun’da hafif ticari araç dereye uçtu: 4 yaralı
Giresun’un Espiye ilçesinde hafif ticari aracın dereye uçması sonucu 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre trafik kazası dün akşam saat 20:21’de Espiye’nin Soğukpınar beldesi yolu üzerinde Direkbükü mevkiinde meydana geldi. Hafif ticari aracın dereye uçması sonucunda 4 kişi yaralanırken olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan 1’i Tirebolu Devlet Hastanesinde, 1’i Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve diğer 2 kişi de Espiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Giresun’da hafif ticari araç dereye uçtu: 4 yaralı
Giresun’un Espiye ilçesinde hafif ticari aracın dereye uçması sonucu 4 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre trafik kazası dün akşam saat 20:21’de Espiye’nin Soğukpınar beldesi yolu üzerinde Direkbükü mevkiinde meydana geldi. Hafif ticari aracın dereye uçması sonucunda 4 kişi yaralanırken olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan 1’i Tirebolu Devlet Hastanesinde, 1’i Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve diğer 2 kişi de Espiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.