17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Gazze’de şehit edilen 4 kız kardeş için Kütahya’da gıyabi cenaze namazı kılındı

Gündem (İHA) - | 01.05.2024 - 17:37, Güncelleme: 01.05.2024 - 17:39
 

Gazze’de şehit edilen 4 kız kardeş için Kütahya’da gıyabi cenaze namazı kılındı

Gazze’de İsrail’in SİHA saldırısı sonucu şehit edilen 4 kız kardeş için Kütahya’da gıyabi cenaze namazı kılındı.
Kütahya’da Türk eşi ile birlikte eczacılık yapan Filistinli Muhammed Ziya Afifi’nin kuzenleri Hanan (21), Amani (19), Hale (17) ve Amira Afifi (11) önceki gün şehit edilmişti. Şehit kızlar için Kütahya Ali Paşa Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Cami çıkışı taziyeleri kabul eden Muhammed Ziya Afifi, "Sağ olsun Kütahya’daki kardeşlerimiz bizi yalnız bırakmadılar. Belediyeden şehitlerimiz olduğunu anons ettiler. İnsanlar camimize katılarak birlikte namaz kıldılar. Filistin adına Kütahya ve Türkiye halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Gazze’de İsrail’in SİHA saldırısı sonucu şehit edilen 4 kız kardeş için Kütahya’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kütahya’da Türk eşi ile birlikte eczacılık yapan Filistinli Muhammed Ziya Afifi’nin kuzenleri Hanan (21), Amani (19), Hale (17) ve Amira Afifi (11) önceki gün şehit edilmişti. Şehit kızlar için Kütahya Ali Paşa Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.
Cami çıkışı taziyeleri kabul eden Muhammed Ziya Afifi, "Sağ olsun Kütahya’daki kardeşlerimiz bizi yalnız bırakmadılar. Belediyeden şehitlerimiz olduğunu anons ettiler. İnsanlar camimize katılarak birlikte namaz kıldılar. Filistin adına Kütahya ve Türkiye halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.