17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Domuz sürüsü fotokapanla görüntülendi

Özel Haber (İHA) - | 19.08.2024 - 09:15, Güncelleme: 19.08.2024 - 09:02
 

Domuz sürüsü fotokapanla görüntülendi

Domuz sürüsü fotokapanla görüntülendi
Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde domuz sürüsü fotokapanla görüntülendi.Kemaliye ilçesinde gündüz saatlerinde sürüler halinde indikleri alanda otlanan domuz sürüsü, beslendikten sonra yüksek kesimlerdeki yaşam alanlarına dönüyor.Kemaliye’de belgesel çekimleri yapan Arda Topaloğlu’nun kurduğu fotokapana gece saatlerinde domuz sürüsü yansıdı. Domuz sürüsünün gece saatlerinde de beslenmeyi sürdürdükleri görüldü.
Domuz sürüsü fotokapanla görüntülendi
Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde domuz sürüsü fotokapanla görüntülendi.
Kemaliye ilçesinde gündüz saatlerinde sürüler halinde indikleri alanda otlanan domuz sürüsü, beslendikten sonra yüksek kesimlerdeki yaşam alanlarına dönüyor.
Kemaliye’de belgesel çekimleri yapan Arda Topaloğlu’nun kurduğu fotokapana gece saatlerinde domuz sürüsü yansıdı. Domuz sürüsünün gece saatlerinde de beslenmeyi sürdürdükleri görüldü.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.