DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkalespor hazırlık maçında Çanspor'u mağlup etti

Spor (Haber Bülteni) - | 01.10.2024 - 10:54, Güncelleme: 01.10.2024 - 12:23
 

Çanakkalespor hazırlık maçında Çanspor'u mağlup etti

Bu yıl Süper Amatör Kümede mücadele verecek olan Çanakkalespor, Çanspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.
Süper Amatör Küme takımlarından Çanakkalespor, son hazırlık maçında 18 Mart Sentetik sahada  Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Çanspor ile karşılaştı.Çanakkalespor, güçlü rakibi Çanspor'u 2-0'lık net bir skor ile mağlup etti. Çanakkalespor'a galibiyeti getiren golleri ilk yarıda Ayberk Çoban ve Beşir Ndyne kaydetti. Çanakkalespor oynadığı futbol ve aldığı skorlarla lig için hazır olduğunu gösterdi.  Hazırlık maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Çanakkalespor Futbol Şube Sorumlusu Cengizhan Örs; "İki hazırlık maçında takımımız iyi mücadele etti. Sezon öncesi eksiklerimizi görme anlamında iyi bir deneğim oldu. BAL ligi takımlarına karşı oynuyoruz, çünkü bu takım şu an BAL liginde oynayabilecek bir kadroya sahip. Eksiğimiz yok ancak bazı bölgelere takviyeler yaparak yeni isimleri kadromuza katacağız. Bu yolun sonuna olan inancımız tam ve belli. Ligi lider bitirip Çanakkale'mizi profesyonel ligde temsil etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. "BU TAKIM HER ANLAMDA HAZIR" Çanspor ile oynana hazırlık maçı öncesinde takımın durumu hakkında bilgi veren Çanakkalespor Teknik Direktörü Coşkun Öz ise; "Takımımız diğer takımlara nazaran bir tık geriden başladığı hazırlık sürecini iyi sürdürüyor.  Eksiğimiz yok, ama takviye yapacağımız bölgeler var. Lig uzun bir maraton. Sakatlık ve kart cezalısı olasılığına karşı bir kaç isim daha kadromuza katacağız. Şu an lig başlamış olsa bu takım çıkıp maçlarını aynı ciddiyetle oynayabilecek durumda. Hazırlık maçları şunu gösterdi ki, bir aile gibi başarıya endekslenmiş bir ruh var ve buna taraftar desteğimizde ekleniyor. Her geçen gün ilgi artıyor. Başarılı oyunu gol ile süsleyen bir takım olunca taraftarımızda maçlara ilgi gösteriyor" ifadelerini kullandı.  
Bu yıl Süper Amatör Kümede mücadele verecek olan Çanakkalespor, Çanspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.

Süper Amatör Küme takımlarından Çanakkalespor, son hazırlık maçında 18 Mart Sentetik sahada  Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Çanspor ile karşılaştı.Çanakkalespor, güçlü rakibi Çanspor'u 2-0'lık net bir skor ile mağlup etti. Çanakkalespor'a galibiyeti getiren golleri ilk yarıda Ayberk Çoban ve Beşir Ndyne kaydetti. Çanakkalespor oynadığı futbol ve aldığı skorlarla lig için hazır olduğunu gösterdi. 

Hazırlık maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Çanakkalespor Futbol Şube Sorumlusu Cengizhan Örs; "İki hazırlık maçında takımımız iyi mücadele etti. Sezon öncesi eksiklerimizi görme anlamında iyi bir deneğim oldu. BAL ligi takımlarına karşı oynuyoruz, çünkü bu takım şu an BAL liginde oynayabilecek bir kadroya sahip. Eksiğimiz yok ancak bazı bölgelere takviyeler yaparak yeni isimleri kadromuza katacağız. Bu yolun sonuna olan inancımız tam ve belli. Ligi lider bitirip Çanakkale'mizi profesyonel ligde temsil etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"BU TAKIM HER ANLAMDA HAZIR"

Çanspor ile oynana hazırlık maçı öncesinde takımın durumu hakkında bilgi veren Çanakkalespor Teknik Direktörü Coşkun Öz ise; "Takımımız diğer takımlara nazaran bir tık geriden başladığı hazırlık sürecini iyi sürdürüyor.  Eksiğimiz yok, ama takviye yapacağımız bölgeler var. Lig uzun bir maraton. Sakatlık ve kart cezalısı olasılığına karşı bir kaç isim daha kadromuza katacağız. Şu an lig başlamış olsa bu takım çıkıp maçlarını aynı ciddiyetle oynayabilecek durumda. Hazırlık maçları şunu gösterdi ki, bir aile gibi başarıya endekslenmiş bir ruh var ve buna taraftar desteğimizde ekleniyor. Her geçen gün ilgi artıyor. Başarılı oyunu gol ile süsleyen bir takım olunca taraftarımızda maçlara ilgi gösteriyor" ifadelerini kullandı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.