17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale'de İlköğretim haftası törenle başladı

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 09.09.2024 - 09:33, Güncelleme: 09.09.2024 - 18:02
 

Çanakkale'de İlköğretim haftası törenle başladı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.
Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Çanakkale Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde kortej yürüyüşü gerçekleşti. Valilik önünden başlayan kortej yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanında sona erdi. Kortej sonrası Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayra ve öğrenciler çelenk sunduktan sonra saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. İlköğretim Haftası kapsamında konuşan Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, “Bugün burada 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlangıcını kutlamak ve ilköğretim haftasını coşkuyla karşılamak üzere toplandık. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. İlköğretim, bireylerin bilgiyle tanıştığı, toplumsal hayata adim attığı ve karakterlerinin şekillendiği en önemli eğitim kademelerinden biridir. Bu nedenle burada atılan temeller, öğrencilerimizin gelecekteki başarıların yapı taşlarını oluşturmaktadır. Öğrencilerimize en iyi eğitimi sunabilmek, onların yeteneklerini keşfetmelerini ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak için tüm eğitim öğretim kurumlarımızda büyük bir özveriyle görevini icra eden öğretmenlerimizle yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyoruz.”
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Çanakkale Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde kortej yürüyüşü gerçekleşti. Valilik önünden başlayan kortej yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanında sona erdi.

Kortej sonrası Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayra ve öğrenciler çelenk sunduktan sonra saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

İlköğretim Haftası kapsamında konuşan Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, “Bugün burada 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlangıcını kutlamak ve ilköğretim haftasını coşkuyla karşılamak üzere toplandık. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum.

İlköğretim, bireylerin bilgiyle tanıştığı, toplumsal hayata adim attığı ve karakterlerinin şekillendiği en önemli eğitim kademelerinden biridir. Bu nedenle burada atılan temeller, öğrencilerimizin gelecekteki başarıların yapı taşlarını oluşturmaktadır.

Öğrencilerimize en iyi eğitimi sunabilmek, onların yeteneklerini keşfetmelerini ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak için tüm eğitim öğretim kurumlarımızda büyük bir özveriyle görevini icra eden öğretmenlerimizle yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.