DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de balık satışları düştü

Anamanşet (Haber Bülteni) - | 24.07.2024 - 15:43, Güncelleme: 24.07.2024 - 17:29
 

Çanakkale’de balık satışları düştü

Çanakkale’de Temmuz ayının son haftası olsa da balık tezgahlarında canlılık sürüyor ama satışlar düştü. Çanakkaleliler balık tüketiminden uzaklaştı.
Çanakkale Balık Halinde balık tablalarında canlılık sürüyor. Çeşit çeşit balıklar tezgahları süslüyor. Ancak tezgahlarda çeşit bol olsa da satışlar bir hayli düştü. Çanakkaleliler balık tüketiminden uzaklaştı. Balık; vitamin, mineral bakımından oldukça zengin bir gıda olmakla birlikte kırmızı et ve tavuğa oranla daha ucuz olmasına karşın satışlar durgun. Sezonun en lezzetli ve yağlı balığı Sardalye’nin kilosu 200, Levrek 400 Çipura 300, karagöz 200, kolyoz 200, mezgit 400 TL’den satılıyor.  Balığa talep azaldı Balık Hali esnafı Ali Dinç; balık fiyatlarının kırmızı et ve tavuk fiyatlarına nazaran daha uygun olsa da satışların durgun geçtiğini söyledi. Balıkçılar yeni sezondan umutlu   Yasakların bitmesine bir buçuk ay gibi bir süre kaldığını ifade eden Ali Dinç yeni sezondan umutlu olduklarını belirtti
Çanakkale’de Temmuz ayının son haftası olsa da balık tezgahlarında canlılık sürüyor ama satışlar düştü. Çanakkaleliler balık tüketiminden uzaklaştı.

Çanakkale Balık Halinde balık tablalarında canlılık sürüyor. Çeşit çeşit balıklar tezgahları süslüyor.

Ancak tezgahlarda çeşit bol olsa da satışlar bir hayli düştü. Çanakkaleliler balık tüketiminden uzaklaştı.

Balık; vitamin, mineral bakımından oldukça zengin bir gıda olmakla birlikte kırmızı et ve tavuğa oranla daha ucuz olmasına karşın satışlar durgun.

Sezonun en lezzetli ve yağlı balığı Sardalye’nin kilosu 200, Levrek 400 Çipura 300, karagöz 200, kolyoz 200, mezgit 400 TL’den satılıyor.

 Balığa talep azaldı

Balık Hali esnafı Ali Dinç; balık fiyatlarının kırmızı et ve tavuk fiyatlarına nazaran daha uygun olsa da satışların durgun geçtiğini söyledi.

Balıkçılar yeni sezondan umutlu
 

Yasakların bitmesine bir buçuk ay gibi bir süre kaldığını ifade eden Ali Dinç yeni sezondan umutlu olduklarını belirtti

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.