Çanakkale kahvaltısının markalaşma serüveni devam ediyor
Çanakkale kahvaltısının markalaşma serüveni devam ediyor
Çanakkale Kahvaltısı Markalaşıyor tanıtım toplantıları devam ediyor. Çanakkale kahvaltısına dair oluşturulacak reçetelerin ve bu alanda atılacak adımların ele alındığı toplantıda, kentte faaliyet gösteren otel ve restoran işletmecilerinin görüşleri alındı.
Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinatörlüğünde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Çanakkale Ticaret Borsası işbirliğinde gerçekleştilen “Çanakkale Kahvaltısı” markalaşma çalışmaları kapsamında kentteki işletme sahipleri, ve sektör temsilcilerinin katıldığı kahvaltı programı düzenlendi.
Hamidiye Tabyalarında düzenlenen kahvaltı programına İl Kültür ve Turizm Müdürü E. Çağman Esirgemez, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda Aydın, Gastronom ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi Dr. Erhan Babaç, Rektör Danışmanı Doç. Dr. İlker Türkeri, Gastronom ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferah Özkök, TÜRSAB Gastronom Turizm İhtisas Başkanlığı Erdal Çeri, Çanakkale’de faaliyet gösteren otel, işletme sahipleri, şefler ve sektör temsilcileri katıldı.
Çanakkale kahvaltısına dair oluşturulacak reçetelerin ve bu alanda atılacak adımların ele alındığı toplantıda, kentte faaliyet gösteren otel ve restoran işletmecilerinin görüşleri aldı.
ÇATOD Başkanı Koray Özcan; otelciler olarak bu projeyi çok önemsediklerini ve desteklediklerini ifade ederek; ÇATOD üyesi otellerde menülerinde Çanakkale Kahvaltısını koyacaklarının sözünü verdi.
Toplantıda ayrıca Çanakkale Belediyesinden de Çanakkale Kahvaltısının Çanakkale Seramik tabaklarında servis edilmesi için desteği istendi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.