DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale Belediye Meclis’i saat 17.00’de toplanacak

Politika (Haber Bülteni) - | 03.10.2024 - 16:01, Güncelleme: 03.10.2024 - 16:01
 

Çanakkale Belediye Meclis’i saat 17.00’de toplanacak

Çanakkale Belediyesi, Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı için bugün saat 17.00’de toplanacak.
Çanakkale Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, bugün saat 17.00’de Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi’nde bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Toplantıda önemli gündem maddeleri ele alınacak. Gündemin ilk maddesi, toplantının açılışıyla başlayacak ve yoklama alınacak. Ardından, 2025-2029 Stratejik Planı hakkında bilgilendirme yapılacak. İller Bankası A.Ş.’den gayri nakdi kredi kullanımı ile ilgili görüşmelerin yapılacağı toplantıda, ayrıca kredi kullanımı ve yetkilendirme konuları da değerlendirilecek. Toplantının diğer gündem maddeleri arasında, belediyeye ait 10 adet taşınmazın satış işlemleri için Belediye Encümenine yetki verilmesi, Barbaros Mahallesi’ndeki bir taşınmazın kullanımına ilişkin kararlar, boş kadro değişikliği ile Çanakkale Kırkyama El Sanatları Derneği arasında yapılacak proje ortaklığı yer alıyor. Arslanca Mahallesi’ne ait imar planı değişiklik teklifleri ile birlikte, Kasım 2024 meclis gün ve saatinin belirlenmesi de toplantıda ele alınacak.
Çanakkale Belediyesi, Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı için bugün saat 17.00’de toplanacak.

Çanakkale Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, bugün saat 17.00’de Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi’nde bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Toplantıda önemli gündem maddeleri ele alınacak.

Gündemin ilk maddesi, toplantının açılışıyla başlayacak ve yoklama alınacak. Ardından, 2025-2029 Stratejik Planı hakkında bilgilendirme yapılacak. İller Bankası A.Ş.’den gayri nakdi kredi kullanımı ile ilgili görüşmelerin yapılacağı toplantıda, ayrıca kredi kullanımı ve yetkilendirme konuları da değerlendirilecek.

Toplantının diğer gündem maddeleri arasında, belediyeye ait 10 adet taşınmazın satış işlemleri için Belediye Encümenine yetki verilmesi, Barbaros Mahallesi’ndeki bir taşınmazın kullanımına ilişkin kararlar, boş kadro değişikliği ile Çanakkale Kırkyama El Sanatları Derneği arasında yapılacak proje ortaklığı yer alıyor.

Arslanca Mahallesi’ne ait imar planı değişiklik teklifleri ile birlikte, Kasım 2024 meclis gün ve saatinin belirlenmesi de toplantıda ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.