17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Bina yıkımı esnasında operatörün ölümden döndüğü anlar kamerada

Asayiş (İHA) - | 20.08.2024 - 09:37, Güncelleme: 20.08.2024 - 09:05
 

Bina yıkımı esnasında operatörün ölümden döndüğü anlar kamerada

Bina yıkımı esnasında operatörün ölümden döndüğü anlar kamerada
Hatay’da depremde ağır hasar alan bir binanın yıkımı esnasın kepçe operatörün canını saniyelerle kurtardığı anlar kameraya yansıdı.Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkıma uğrayan Hatay’da, binlerce bina yerle bir oldu. Asrın felaketinin ardından Samandağ ilçesinde başlayan enkaz çalışmaları Tekebaşı Mahallesi’nde devam ediyor. Hasarlı binanın yıkımı esnasında kepçe operatörünün canını son anda kurtardığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Binanın yıkımında düşen enkaz parçasında son anda kurtulan kepçe operatörünü gören vatandaşlar büyük panik yaşadı.
Bina yıkımı esnasında operatörün ölümden döndüğü anlar kamerada
Hatay’da depremde ağır hasar alan bir binanın yıkımı esnasın kepçe operatörün canını saniyelerle kurtardığı anlar kameraya yansıdı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkıma uğrayan Hatay’da, binlerce bina yerle bir oldu. Asrın felaketinin ardından Samandağ ilçesinde başlayan enkaz çalışmaları Tekebaşı Mahallesi’nde devam ediyor. Hasarlı binanın yıkımı esnasında kepçe operatörünün canını son anda kurtardığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Binanın yıkımında düşen enkaz parçasında son anda kurtulan kepçe operatörünü gören vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.