17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Balıkesir’de uyuşturucu operasyonu: 422 gram metamfetamin ele geçirildi

Asayiş (İHA) - | 14.08.2024 - 11:24, Güncelleme: 14.08.2024 - 11:22
 

Balıkesir’de uyuşturucu operasyonu: 422 gram metamfetamin ele geçirildi

Balıkesir’de uyuşturucu operasyonu: 422 gram metamfetamin ele geçirildi
Balıkesir’de narkotik ekipleri tarafından durdurulan bir araçta 3 parça halinde 422 gram metamfetamin ele geçirildi. Yapılan arama sonrası araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde durdurulan araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada; 3 parça halinde 422 gram metamfetamin, 20 gram bonzai, bir adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat, bir ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 4 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan M.A. (55) ve H.C.İ. (28) isimli 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti ve 6136 SKM suçundan tahkikata başlandı.
Balıkesir’de uyuşturucu operasyonu: 422 gram metamfetamin ele geçirildi
Balıkesir’de narkotik ekipleri tarafından durdurulan bir araçta 3 parça halinde 422 gram metamfetamin ele geçirildi. Yapılan arama sonrası araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde durdurulan araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada; 3 parça halinde 422 gram metamfetamin, 20 gram bonzai, bir adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat, bir ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 4 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan M.A. (55) ve H.C.İ. (28) isimli 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti ve 6136 SKM suçundan tahkikata başlandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.